С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Food корт

Ивайло Харалампиев, Мадрид
15 Март 2015, 19:21
Share Tweet Pin it Share

Ако някой извън Испания все още не е убеден в предимствата на местните продукти, като зехтин, маслини, свинска шунка "хамон" и вино, много е вероятно големият Рафаел Надал да промени мнението му. Министерството на селското стопанство, хранителната промишленост и околната среда на Испания обяви по време на провеждащото се в Мадрид изложение World Olive Oil Exhibition /WOOE/, че е успяло да привлече тенисиста за участие в кампания за промоция на най-емблематичните испански хранителни продукти в чужбина. Рекламната кампания ще бъде лансирана с мотото "Роден в Испания, харесван навсякъде по света".

Според най-тиражния испански всекидневник El Pais, сумата , осигурила участието на Надал, е около един милион евро.
Браншовите организации и държавната администрация намират, че от реклама има смисъл, въпреки, че износът на испански храни и вина нараства убедително и без Рафаел Надал. 

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  реклама, тенис, храна
1 Коментар
  • Profile preview
    izabell
    20, 28, 15 Март 2015, 20:28

    Със сигурност ще има полза ако Надал удари едно рамо на рекламната кампания :)

    !

Реклама »