С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Брой 153: Сладкият брой

Бакхус
16 Октомври 2015, 14:49
Share Tweet Pin it Share

Рядко се случва човек да започне да се храни отзад напред (освен някъде през първите седем). Също както често последната степен от менюто се пренебрегва – я заради тежест от всичко преди, я заради риска от калорийно предозиране след. И десертът остава. А той е сладостта от живота, той е точката в края на изречението, черешката върху сметаната. Затова да му обърнем внимание в цял един брой ни хареса като идея.



Погледнахме го от много страни: литературна, еволюционна, практична. Натопихме пръст дълбоко, като хлапе в буркана бабино сладко, напаснахме го към различни вина и винарски традиции. И, разбира се, запитахме се накъде е тръгнал десертът.



Отговор потърсихме от трима от най-добрите сладкари в България: Борислав Екзархов, Елица Божинова и Александър Иванчев. С тях си поговорихме за тенденциите в сладкарското изкуство, за техниките, които се ползват, за сладостта от това да създаваш. Те от своя страна ни пуснаха в работилниците си, за да видим как се случват нещата.



Показваме няколко от страниците на новия брой, останалото – в списанието. А по-долу е видеото, което нашите приятели от Under the Line направиха по време на заснемането на кадрите за корицата на списанието и материала за бъдещето на десерта.


НАМЕРЕТЕ НОВИЯ БРОЙ НА "БАКХУС"

в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или

Image and video hosting by TinyPic

Share Tweet Pin it Share

Подобни теми

Най-четени статии // за Септември

Реклама »