С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Брой 156: Подправи си сам

Бакхус
13 Октомври 2016, 16:50
Share Tweet Pin it Share
    Етно кухниПредставяме ви националната кухня на Перу, Франция, Гърция, Испания и Индия през очите на готвачи, собственици на етно ресторанти в България.Научаваме кои са характерните съставки, които правят една кухня различна от друга и още тайни, директно от кухнята.---Търсете новия брой на "Бакхус"в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMVили го поръчайте наabonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349
3/10 снимки в галерията Етно кухни

Представяме ви националната кухня на Перу, Франция, Гърция, Испания и Индия през очите на готвачи, собственици на етно ресторанти в България.

Научаваме кои са характерните съставки, които правят една кухня различна от друга и още тайни, директно от кухнята.

---
Търсете новия брой на "Бакхус"
в Inmedio, Relay, CASAVINO, Кауфланд, Билла, Пикадили, Фантастико, OMV

или го поръчайте на
abonament@economedia.bg или на + 359 2 4615 349

Реклама »