С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Ново място

Бакхус
27 Октомври 2016, 13:51
Share Tweet Pin it Share

Отварянето на магазин, различен от млекарница, се превърна в рядко явление, затова е редно да приветстваме всеки такъв. Ето и две места, които тези дни привлякоха вниманието ни:

Grand Gourmand
ул. "Оборище" 21


Винаги е приятно човек да се порови из терини от телешки джолан и патешки дроб или от патешко, масло и доматена глазура, мус от гъши дроб, пушени змиорки, пушени патешки магрета, хайвери от руска есетра, консерви Diamant Noir.
Магазинът предлага висок клас продукти. Повечето са на Rougié - компанията, основана през 1875 г., която днес е най-големият износител на гъши дроб във Франция,и една от емблемите на френския вкус. Нейните гъски, патки и трюфели са из най-престижните маси по света. Предлагат се също кроасани, сандвичи и кафе.



Винен магазин Tempus Vini
ул. "Княз Борис I" 81


В момента в магазина има избор от 302 бутилки. Съотношението български към вносни вина е 3:2. Внимателна селекция, за сега още от типа "от всичко по малко". Може да разчитате на добро обслужване, освен това всеки ден се отваря по една бутилка вино, от която най-вероятно ще ви почерпят. Дегустации ще се правят на всеки две седмици - и платени, и безплатни, а храната към тях идва от отсрещната гръцка бакалия. Добра симбиоза и ценна квартална придобивка.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »