С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Бира скрежина

Бакхус
15 Ноември 2016, 10:31
Share Tweet Pin it Share

Ако обичате бира, знаете че я искате студена, а защо не направо ледена.
Японската бира Кирин Ичибан е патентовала уникална технология за сервиране на драфт бира, с която бялата пяна отгоре пристига замръзнала.
Бирата не променя своя вкус, вид и качества, но чувството да отпиеш първата глътка е незаменимо. Човек веднага започва да мечтае да има такава машина. И това е абсолютно възможно, защото компанията предлага вариант за домашна употреба.
Във философията на самата марка стои здравата връзка с японската кухня. Опитахме чаша с Кирин към рамена в ресторант Shoruy Ramen (Лондон). Засега не я намираме у нас, но се надяваме скоро да се появи.



[[img:2864061]]

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  бира, Кирин Ичибан

Реклама »