С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Просто мокачино

Иван Чавдаров
19 Декември 2016, 17:01
Share Tweet Pin it Share
  Ако имате автоматична кафе машина, не означава, че не може да експериментирате и да проявите авторство. Ето една идея как да приготвите мокачино. Тази кафе напитка през последните десет години навлезе масово на пазара. Рецептата е лесна: капучино с шоколад.Аз използвах смляно какао от Перу и кафе от Колумбия, защото има изразен вкусов профил на какао и ядки.*Може ли професионален бариста да живее с автоматична кафе машина у дома?Saeco Incanto заендо с Иван Чавдаров, собственик и бариста на кафе-бар Chucky’s, ще направят едноседмичен експеримент, в който Иван ще приготвя личното си кафе с автоматична кафе машина и ще сподели с нас опит, знания и полезни съвети.
1/3 снимки в галерията Ако имате автоматична кафе машина, не означава, че не може да експериментирате и да проявите авторство. Ето една идея как да приготвите мокачино. Тази кафе напитка през последните десет години навлезе масово на пазара. Рецептата е лесна: капучино с шоколад.
Аз използвах смляно какао от Перу и кафе от Колумбия, защото има изразен вкусов профил на какао и ядки.

*Може ли професионален бариста да живее с автоматична кафе машина у дома?
Saeco Incanto заендо с Иван Чавдаров, собственик и бариста на кафе-бар Chucky’s, ще направят едноседмичен експеримент, в който Иван ще приготвя личното си кафе с автоматична кафе машина и ще сподели с нас опит, знания и полезни съвети.

Реклама »