С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Просто мокачино

Иван Чавдаров
19 Декември 2016, 17:01
Share Tweet Pin it Share
    Как се приготвя:Сложих 20 гр. смляно какао в чашата, източих малко топла вода от машината и след това го разбърках добре. После натиснах бутона Капучино и мокачиното е готово. За декорация поръсих малко какао върху пяната.Може да се използва и черен шоколад на блокчета, но първо трябва да го стопите на водна баня, а това си е доста занимавка. Затова е по добре да се прави с шоколад на прах, но внимавайте да не вземете някой с много Е-та, пазара е пълен с такива.
2/3 снимки в галерията Как се приготвя:
Сложих 20 гр. смляно какао в чашата, източих малко топла вода от машината и след това го разбърках добре. После натиснах бутона Капучино и мокачиното е готово. За декорация поръсих малко какао върху пяната.

Може да се използва и черен шоколад на блокчета, но първо трябва да го стопите на водна баня, а това си е доста занимавка. Затова е по добре да се прави с шоколад на прах, но внимавайте да не вземете някой с много Е-та, пазара е пълен с такива.

Реклама »