С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Шоколадова пиеса с Масимо Карнио

Текст: Марта Румянова, Снимки: Илко Вълков
18 Януари 2017, 22:04
Share Tweet Pin it Share
  Във вените му тече шоколад. Той е трето поколение сладкар.Бърка кексове и торти в семейната пекарна още преди да навърши 18.А днес притежава своя собствена в град Валдобиадене, провинция Тревизо, където запазена марка са бадемовата торта и традиционните бисквити Дзалети.Любовта му към сладкото обаче далеч надхвърля традиционните граници през 2015-а година, когато Масимо Карнио надвива представителите на 23 нации и грабва приза Световен шампион шоколатиер.Плътните пралини и плодовата торта са само част от програмата, с която зашеметява журито.Амбиция, саможертва, постоянство. Това е рецептата му за успех.
1/21 снимки в галерията Във вените му тече шоколад. Той е трето поколение сладкар.
Бърка кексове и торти в семейната пекарна още преди да навърши 18.
А днес притежава своя собствена в град Валдобиадене, провинция Тревизо, където запазена марка са бадемовата торта и традиционните бисквити Дзалети.
Любовта му към сладкото обаче далеч надхвърля традиционните граници през 2015-а година, когато Масимо Карнио надвива представителите на 23 нации и грабва приза Световен шампион шоколатиер.
Плътните пралини и плодовата торта са само част от програмата, с която зашеметява журито.
Амбиция, саможертва, постоянство. Това е рецептата му за успех.

Реклама »

Реклама »