С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Bessa Valley Grande Cuvee 2013 оглави DiVinoTop 50

Снимки: Цветелина Белутова
02 Март 2018, 11:08
Share Tweet Pin it Share
    Голямата награда на вечерта - най-добро българско вино за 2017 г. - спечелиха Domaine Bessa Valley с Grande Cuvee 2013.Реколта 2013 е купаж с участието на класическите френски каберне совиньон, мерло, пети вердо и сира, от най-добрите парцели на масива, с минимална намеса при обработката в избата и със завидно отлежаване от година и 1/2 в нови, второ и трето пълнене малки френски барици.
20/24 снимки в галерията Голямата награда на вечерта - най-добро българско вино за 2017 г. - спечелиха Domaine Bessa Valley с Grande Cuvee 2013.

Реколта 2013 е купаж с участието на класическите френски каберне совиньон, мерло, пети вердо и сира, от най-добрите парцели на масива, с минимална намеса при обработката в избата и със завидно отлежаване от година и 1/2 в нови, второ и трето пълнене малки френски барици.

Реклама »