ICE IS HOT |
Колко вида лед има?
Как трябва да се използват когато правим или поръчваме коктейли?
Светът на леда е много по-голям, отколкото кристално кубче в чашата ни и се оказва, че има какво да учим.
Научете от Лорета Тоска. Тя е двигател на единствена компания за кристално чист лед в Гърция ICE UP. Лорета ще сподели с публиката неизвестни факти за производството и качествата на леда от дългогодишния си опит на барман и партньор в компанията.
Запазете място »
ДРУГИТЕ ТЕМИ ОТ ПРОГРАМАТА: |
Какви са последните тенденции на коктейлите с ром?
ГЕОРГИ РАДЕВ, основател на бар Lake Kane, Лондон
Какво стои в сърцето на всеки коктейл?
ДИМИТЪР ВАСИЛЕВ, продуктов мениджър и асистент-управител R&D на The Drink Factory, Лондон
ДИМИТЪР ДИМИТРОВ, бар-мениджър на By The Way и съосновател на Българската Бар Гилдия, представител на България в конкурса European Mixology Awards
Как да съчетаваме храни и напитки?
ТЕД ЛЕЛЕКАС, винен журналист и представител на Moët & Chandon
Вижте още за бар на годината »
ОЩЕ ЗА СЪБИТИЕТО |
На 30 март в Sofia Event Center пристигат специално за събитието петима лектори от Лондон и Атина, които ще говорят и ще демонстрират пред публиката най-новите тенденции в коктейлната индустрия.
Класовете се продават с предварително запазване на места на ТУК започват от 10:30 ч. и приключват в 14:00 ч.