С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Какво стои в сърцето на всеки коктейл?

Бакхус
18 Март 2019, 00:00
Share Tweet Pin it Share

Първите мастъркласове за любители и професионалисти, посветени на бар-кутлурата по света и у нас.

На 30 март в Sofia Event Center пристигат специално за събитието петима лектори от Лондон и Атина, които ще говорят и ще демонстрират пред публиката най-новите тенденции в коктейлната индустрия.

Новите коктейли?
Как се създават тенденции в баровете?
Кои са най-новите технологии в света на баровете?
Какво стои в сърцето на всеки коктейл?


Научете от Димитър Димитров - продуктов мениджър и асистент-управител R&D в The Drink Factory на Тони Кониляро - институция в света на коктейлите и създаването на вкусове. Той ще разкаже как се създават тенденции, кои са най-новите технологии в света на баровете и какво стои в сърцето на всеки коктейл и защо е важнода не следваш тенденциите. Димитър ни говори за "Коктейли от бъдещето".

Запазете място »
ДРУГИТЕ ТЕМИ ОТ ПРОГРАМАТА:
Колко вида лед има?
ЛОРЕТА ТОСКА, съосновател на ICE UP, Атина

Какви са последните тенденции на коктейлите с ром?
ГЕОРГИ РАДЕВ, основател на бар Lake Kane, Лондон

Как се изготвя коктейлно меню?
ДИМИТЪР ДИМИТРОВ, бар-мениджър на By The Way и съосновател на Българската Бар Гилдия, представител на България в конкурса European Mixology Awards

Как да съчетаваме храни и напитки?
ТЕД ЛЕЛЕКАС, винен журналист и представител на Moët & Chandon

Вижте още за бар на годината »
ОЩЕ ЗА СЪБИТИЕТО
"Бакхус" организира първите мастъркласове за любители и професионалисти, посветени на бар-кутлурата по света и у нас.

На 30 март в Sofia Event Center пристигат специално за събитието петима лектори от Лондон и Атина, които ще говорят и ще демонстрират пред публиката най-новите тенденции в коктейлната индустрия.

Темите и лекторите са така подбрани, че да бъдат полезни за професионалистите от бранша и интересни за всички любители и ценители на бар-културата.

Класовете се продават с предварително запазване на места на ТУК започват от 10:30 ч. и приключват в 14:00 ч.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »