С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Единение - забравените български рецепти и продукти - мастър клас

Бакхус
19 Март 2019, 00:00
Share Tweet Pin it Share

Една от нaй-престижните кулинарни академии в света Basque Culinary Center (BCC) стъпва за пръв път в България, за да сподели знанията си с всички професионалисти и любители на модерната кухня.

Академията е оставила голям отпечатък върху развитието на Испанската кулинария и Баският регион не случайно е отличен с най-много ресторанти наградени със звезди "Мишлен" събрани на едно място.

Елате да се запознаете професори от BCC, с готвач, чиито ресторант е награден със звезда "Мишлен" и с водещи специалисти от България на специално организирани от списание "Бакхус" мастъркласове, част от 18-тото поредно издание на конкурса "Ресторант на годината AcquaPanna & S.Pellegrino" na 31 март в Sofia Event Center.

ЕДИНЕНИЕ - ЗАБРАВЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ РЕЦЕПТИ И ПРОДУКТИ
Цветан Димитров е биолог по образование, но гастроном по душа. Той е човекът, който покрай дългото търсене на рецептата за вече известното зелено сирене, попада на много други продукти с ценни вкусови и полезни качества. Благодарение на него, днес всички те достигат и до нас, поради което го поканихме да разкаже по-подробно за най-новия проект на ресторант "Космос", от който е част.

Запазете място »
ДРУГИТЕ МАСТЪР КЛАСОВЕ ОТ ПРОГРАМАТА:

Кулинарни иновации вдъхновени от баските
Фернандо Паласио и Адриан Леонели, професори от Basque Culinary Center

Готвене на ниска температура
Джорди Морера Сизар, международен консултант и рецептолог

Oбикновени продукти, необикновени техники
Виктор Мартин, ресторант Trigo, Валядолид

Jamon Iberico - от шедьовъра до ментето
Димитър Шопов, кулинарно училище Food Connection

Вижте още за ресторант на годината »

Тeмите и лекторите са така подбрани, че да бъдат полезни за професионалистите от бранша и интересни за всички любители и ценители на кулинарията. По време на целия панел ще има осигурен симултанен превод на български език.

Класовете се продават с предварително запазване на места на ТУК започват от 10:30 ч. и приключват в 14:00 ч. Цялата програма и още информация може да откриете на сайта на събитието: bacchus.bg/top

Share Tweet Pin it Share

Реклама »