Една от нaй-престижните кулинарни академии в света Basque Culinary Center (BCC) стъпва за пръв път в България, за да сподели знанията си с всички професионалисти и любители на модерната кухня.
Академията е оставила голям отпечатък върху развитието на Испанската кулинария и Баският регион не случайно е отличен с най-много ресторанти наградени със звезди "Мишлен" събрани на едно място.
Елате да се запознаете професори от BCC, с готвач, чиито ресторант е награден със звезда "Мишлен" и с водещи специалисти от България на специално организирани от списание "Бакхус" мастъркласове, част от 18-тото поредно издание на конкурса "Ресторант на годината AcquaPanna & S.Pellegrino" na 31 март в Sofia Event Center.
ЕДИНЕНИЕ - ЗАБРАВЕНИТЕ БЪЛГАРСКИ РЕЦЕПТИ И ПРОДУКТИ |
Запазете място »
ДРУГИТЕ МАСТЪР КЛАСОВЕ ОТ ПРОГРАМАТА: |
Кулинарни иновации вдъхновени от баските
Фернандо Паласио и Адриан Леонели, професори от Basque Culinary Center
Готвене на ниска температура
Джорди Морера Сизар, международен консултант и рецептолог
Виктор Мартин, ресторант Trigo, Валядолид
Jamon Iberico - от шедьовъра до ментето
Димитър Шопов, кулинарно училище Food Connection
Вижте още за ресторант на годината »
Тeмите и лекторите са така подбрани, че да бъдат полезни за професионалистите от бранша и интересни за всички любители и ценители на кулинарията. По време на целия панел ще има осигурен симултанен превод на български език.
Класовете се продават с предварително запазване на места на ТУК започват от 10:30 ч. и приключват в 14:00 ч. Цялата програма и още информация може да откриете на сайта на събитието: bacchus.bg/top