С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Отново е време за Whiskey Fest Sofia

Бакхус
17 Октомври 2023, 15:04
Share Tweet Pin it Share

Идва време за любимото ни есенно събитие, онова, което чакаме с особено нетърпение всяка година - Whiskey Fest Sofia!

След рекордното издание през 2022-a, когато над 3500 души дегустираха кехлибарената напитка (а също и ром и коняк), идва време и за десетото юбилейно издание. Whiskey Fest Sofia 2023 ще се проведе идният уикенд, от 27 до 29 октомври, на вече добре познатата територия на Sofia Event Center.

За втора поредна година събитието ще е безкешово. Всеки посетител ще може да зареди картата си, получена на входа, със сума по свое желание. Разплащането на всички щандове ще е само с фестивалната карта.

Билети ТУК.

Ще участват марки от над 15 държави от цял свят, а особен повод за гордост е, че това е най-голямото и престижно събитие за ценители на уиски в Централна и Източна Европа.

Ще бъдат представени над 250 вида уиски и великолепна селекция от коняк и ром, а по-запалените ценители ще могат да се запишат за майсторските класове, водени от наши и международни топ специалисти.

"Миналата година беше изключително важна за нас, защото успяхме да върнем фестивала след двете години на пандемия, и сме изключително щастливи, че не само го върнахме, а успяхме да направим най-успешното издание до момента, за което трябва да благодарим на всички посетители. Тази година летвата е вдигната високо и нашата цел е да продължим да надграждаме и хората да намират по нещо ново за себе си при всяко следващо издание", споделя Младен Василев, организатор на Whiskey Fest Sofia 2023.

Whiskey Fest Sofia от 27 до 29 октомври в Sofia Event Center. На събитието се допускат само лица над 18 години. Присъствието на деца с придружител няма да е позволено. Whiskey Fest Sofia призовава да се консумира отговорно!
Билети ТУК.

  • Whiskey Fest 2017

    Whiskey Fest 2017

    снимка: Цветелина Белутова

Share Tweet Pin it Share

Реклама »