С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • ОТ БРОЯ: Ропотамо for beginners

    Андреа Пунчева
    25 Януари 2024, 10:18

    Една легенда се завърна тъкмо навреме за шестото издание на Бакхус Fish Fest, затова разговаряме съссъздателите й - Георги Гавазов и Мария Жекова

    Share Tweet Pin it Share
  • JRE-България: Първата вечеря

    София Павлова
    21 Януари 2024, 12:03

    На 30 януари двама шеф-готвачи застават рамо до рамо, за да покажат, че висшата кулинария трябва да свързва, а не да разделя

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: бисквити с шоколадови парченца

    Текст и снимки: Елисавета Иванова
    15 Януари 2024, 10:01

    Занаятчийски или фабрични, те са преживели цялата американска история на ХХ век, затова в САЩ са символ на национална идентичност

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: В прашния стомах на един бърнър

    Амалия Аббас
    11 Януари 2024, 10:42

    Неочаквани гастрономически приключения в Невада по време на Burning Man

    Share Tweet Pin it Share
  • В Холивуд тостът е с Moët & Chandon

    София Павлова
    10 Януари 2024, 13:56

    "Златен глобус" в едната ръка - шампанско - в другата

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Достолепен, но достъпен

    Текст и снимки: Кристина Маркова
    10 Януари 2024, 09:56

    Бакхустници на по чаша вино с щъркели в Елзас

    Share Tweet Pin it Share
  • Тримата хедонисти Милен, Милен и Илиан

    Андреа Пунчева
    29 Декември 2023, 12:18

    От ценните случаи, в които приятелството води до вкусни резултати с награди от световна величина

    Share Tweet Pin it Share
  • Niko’las 0/360 отваря в Занзибар

    Андреа Пунчева, снимки: Елена Димитрова
    28 Декември 2023, 13:29

    Взелият наградата "Ресторант на годината" на "Бакхус" за 2023 г. покорява нови кулинарни хоризонти

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Нови, вкусни, любими през 2023 г.

    Бакхус
    28 Декември 2023, 12:15

    Обобщаваме годината в храната и питиетата, без които можем. Но не искаме.

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Какво пием тази зима

    Ани Коджаиванова, Марина Караконова
    28 Декември 2023, 12:08

    Винените журналисти на Бакхус със своите лични мнения и препоръки

    Share Tweet Pin it Share
  • От редактора: Пенливи и пиперливи - размисли за балончетата и Балоните

    Андреа Пунчева
    20 Декември 2023, 12:55

    Декемврийските мъдрости на един глаДен редактор

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Канелени рулца за душата

    София Павлова, снимки: Unsplash
    снимки: Daniel Masajada, Unsplash 15 Декември 2023, 14:59

    Омесена сплотеност по скандинавски

    Share Tweet Pin it Share
  • Всички за един

    Андреа Пунчева
    снимки: Цветелина Белутова 15 Декември 2023, 14:07

    Борбата с рак на Любомир Чонос от Kanaal обедини хиляди из целия бранш и продължава

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: коледни бастунчета

    Текст и снимки: Елисавета Иванова
    15 Декември 2023, 10:11

    Неоспорим символ на Коледа и комерсиален продукт с милиарден тираж всяка година

    Share Tweet Pin it Share
  • Зарибени по Черноморието: "Ропотамо" - една легенда се завръща

    Олга Ковган
    снимки: Мария Жекова 23 Ноември 2023, 16:38

    Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерва

    Share Tweet Pin it Share
  • 280 години великолепие в 48 пенливи часа

    София Павлова
    21 Ноември 2023, 13:44

    Как изглежда двудневният рожден ден на най-продаваната марка шампанско Moët & Chandon

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Растителни, принтирани, зелени, летящи

    Ани Коджаиванова
    снимки: Unsplash 06 Ноември 2023, 11:25

    Бавно, но неизбежно диетата на човечеството се променя

    Share Tweet Pin it Share
  • DiVino.Taste 2023 расте с качеството на българското вино

    Бакхус
    03 Ноември 2023, 11:35

    Най-голямото българско винено изложение тази година е от 1 до 3 декември в зала 1 на Интер Експо Център София

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Икони в чиния - трите лица на XX век

    Елисавета Иванова
    снимки: Louis Hansel, Unsplash 30 Октомври 2023, 10:20

    И малко размисли и прогнози за кресливите тенденции на XXI век

    Share Tweet Pin it Share
  • Българската книга The Food Hedonists е номинирана за Gourmand Awards

    Бакхус
    25 Октомври 2023, 13:26

    Нейни автори са кулинарният фотограф Илиан Илиев и шеф-готвачите Милен Златев и Милен Панев

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »