С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Всички говорят за "Одесос"

    Текст: Ани Коджаиванова, Снимки: Надежда Чипева
    21 Март 2022, 16:54

    Малката крафт винарна от Варна очарова и с новата си реколта модерни, свежи, тероарни вина

    Share Tweet Pin it Share
  • Тенденции в бар индустрията през 2022

    Петра Димитрова
    21 Март 2022, 12:27

    Индустрията отгръща нова страница с опреснен подход към преживяванията

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: турска седмица

    Мулти култи колектив
    снимки: Стефан Сучев 16 Март 2022, 14:13

    Вижте тристепенното меню на Серхат Ерич за пълноценен турски обяд или вечеря

    Share Tweet Pin it Share
  • Ревю: изба Talamonti от Абруцо

    Андреа Пунчева
    15 Март 2022, 17:51

    Знаете ли, че пекорино е име не само на вид сирене, но и на винен сорт грозде?

    Share Tweet Pin it Share
  • GastronomiX 2022: гурме без отпадъци

    Бакхус
    14 Март 2022, 17:16

    Вижте какво предстои на петото издание на големия кулинарен форум

    Share Tweet Pin it Share
  • TEAsting: Чайовете гьокуро и кукича - листо или клонка

    Текст и снимки: Владислав Христов
    14 Март 2022, 10:59

    За приликите, разликите и очакванията от тези два различни японски зелени чая

    Share Tweet Pin it Share
  • Вижте кои са най-добрите български вина за 2021

    Бакхус
    11 Март 2022, 18:08

    11-ото издание на DiVino Top 50 слага на фокус местните сортове

    Share Tweet Pin it Share
  • Специално събитие-дегустация DiVino TOP 50 за 2021

    DiVino
    11 Март 2022, 14:52

    DiVino обявява класацията на най-добрите български вина

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Вино за крале, крал на вината

    Андреа Пунчева
    11 Март 2022, 12:01

    Сладки приказки за Токай, който вече пети век има място в царските дворове и е възпят дори в националния химн

    Share Tweet Pin it Share
  • Артишок и зехтин: Защо зехтинът не старее като виното

    Анна Петкова
    10 Март 2022, 11:02

    Много общи черти споделят двата продукта, но пазенето за специални случаи не е една от тях

    Share Tweet Pin it Share
  • Неизвестните истории на известните ястия: Чийзкейкът

    София Павлова
    снимки: Karolina Grabowska, Pexels 07 Март 2022, 12:32

    Поглед назад към кулинарното минало на един от най-обичаните десерти в света

    Share Tweet Pin it Share
  • Дебютни времена

    Бакхус
    05 Март 2022, 16:03

    Кои заведения са подходящи за номинация като новоизгряваща звезда в "Ресторант на годината" и какво казват предшествениците им

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: В името на кърито

    Марина Караконова
    снимки: Shutterstock 04 Март 2022, 10:49

    Малко история в дебата за расизма и колониалния произход на любимото на британците ястие

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Никос Казандзакис

    Владислав Христов
    27 Февруари 2022, 17:35

    От всеки ред гъркът възпява простите, но вселенски човешки потребности, сред които водеща роля има храната

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Twinkle, twinkle, little bar

    Петра Димитрова
    24 Февруари 2022, 11:50

    Откритията, заради които предстои пренаписавне на учебниците по миксология, и среща с Холивуд отблизо на Athens Bar Show

    Share Tweet Pin it Share
  • 100-годишен Истанбул, сервиран

    София Павлова
    снимки: Личен архив 23 Февруари 2022, 10:20

    Поглед отвърте към легендарния ресторант, който вече 120 години събира жителите и посетителите на стар Константинопол

    Share Tweet Pin it Share
  • Мигранти с таланти представят: индийска седмица

    Мулти култи колектив
    17 Февруари 2022, 15:13

    Судир Претап Сингх споделя с читателите ни 3 любими свои рецепти от родна Индия

    Share Tweet Pin it Share
  • Танос, супербарманът

    Андреа Пунчева
    снимки: Виктория Маринова 16 Февруари 2022, 11:15

    Разговаряме с основателя на бар #14 в света Baba au Rum в Атина

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Черните перли на кулинарията - част II

    Рубен Лазарев
    15 Февруари 2022, 10:35

    Продължаваме по следите на един от най-желаните деликатеси в света

    Share Tweet Pin it Share
  • TEAsting: Битката на сенчитe, Китай срещу Япония

    Текст и снимки: Владислав Христов
    15 Февруари 2022, 09:43

    Започваме чаената серия с дегустация на два основни зелeни чая, а наш гид е Адриан Кумбилиев от "Чаена къща Пловдив"

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »