Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Една легенда се завърна тъкмо навреме за шестото издание на Бакхус Fish Fest, затова разговаряме съссъздателите й - Георги Гавазов и Мария Жекова
На 30 януари двама шеф-готвачи застават рамо до рамо, за да покажат, че висшата кулинария трябва да свързва, а не да разделя
Занаятчийски или фабрични, те са преживели цялата американска история на ХХ век, затова в САЩ са символ на национална идентичност
Неочаквани гастрономически приключения в Невада по време на Burning Man
"Златен глобус" в едната ръка - шампанско - в другата
Бакхустници на по чаша вино с щъркели в Елзас
От ценните случаи, в които приятелството води до вкусни резултати с награди от световна величина
Взелият наградата "Ресторант на годината" на "Бакхус" за 2023 г. покорява нови кулинарни хоризонти
Обобщаваме годината в храната и питиетата, без които можем. Но не искаме.
Винените журналисти на Бакхус със своите лични мнения и препоръки
Декемврийските мъдрости на един глаДен редактор
Омесена сплотеност по скандинавски
Борбата с рак на Любомир Чонос от Kanaal обедини хиляди из целия бранш и продължава
Неоспорим символ на Коледа и комерсиален продукт с милиарден тираж всяка година
Как изглежда светлото бъдеще на познатата от близкото минало рибна салата в консерва, какво е ролята на шеф-готвача Мария Жекова и изобщо важна ли е за морската ни кухня тази (уж) проста консерва
Как изглежда двудневният рожден ден на най-продаваната марка шампанско Moët & Chandon
Бавно, но неизбежно диетата на човечеството се променя
Най-голямото българско винено изложение тази година е от 1 до 3 декември в зала 1 на Интер Експо Център София
И малко размисли и прогнози за кресливите тенденции на XXI век
Нейни автори са кулинарният фотограф Илиан Илиев и шеф-готвачите Милен Златев и Милен Панев