Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Прочетете откъде всъщност идва уж италианската пица
Петото издание на кулинарната надпревара приема кандидатури до 7 февруари
Петима легендарни готвачи с общо шест звезди ще творят за гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско
Може ли и трябва ли България да се поучи от първата азиатска страна за готвенето с марихуана
Защо е редно мястото на едно от най-интересните същества на Земята да остане във водата
Вижте кой е един от най-известните военни романи, чийто войници издигат в култ любовта към пръжките - символ на дома
Церемонията по награждаването ще се проведе на 23 март 2023 г.
Някои от основните релси, по които ще се движи винената индустрия през 2022 г. - в България и по света
Няколко думи за предстоящите събития, броеве и насоки на първото гурме списание на България
От 10 години семейната компания "Мулен" успешно предлага у нас подбрани вина от автентични производители от Лангедок
Рекламен трик или продукт, който заслужава нашето внимание. Вече пета година розовият шоколад събира полярни реакции
Добрият гастрономически пример на един дълго пренебрегван континент
Среща с българската следа на Gourmand World Cookbook Awards в Париж
Любопитната история на вековното празнично питие
Празнично ястие, дело на шеф Джанфранко Киарини, чийто ресторант Dieci в с. Девино спечели "Дебют" за 2021 г. от наградите на "Бакхус"
Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт
Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г.
Празнична рецепта от шеф Георги Георгиев и ресторанта, спечелил награда "Авторски почерк" от "Бакхус" за 2021
Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г.
Какво има на празничната трапеза на Кралица Елизабет II