С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

  • Да си знаем пиците: Pepperoni

    София Павлова
    снимки: Unsplash 08 Февруари 2022, 12:14

    Прочетете откъде всъщност идва уж италианската пица

    Share Tweet Pin it Share
  • UniChef: вие ли сте новият zero шеф?

    Unilever Food Solutions
    04 Февруари 2022, 14:51

    Петото издание на кулинарната надпревара приема кандидатури до 7 февруари

    Share Tweet Pin it Share
  • 6 звезди Michelin гостуват на Банско

    Бакхус
    снимки: Gilles Marquis 01 Февруари 2022, 11:43

    Петима легендарни готвачи с общо шест звезди ще творят за гостите на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

    Share Tweet Pin it Share
  • Умами с канабис: да следваме ли примера на Тайланд

    София Павлова
    снимки: Nataliya Vaitkevich, Pexels 31 Януари 2022, 13:45

    Може ли и трябва ли България да се поучи от първата азиатска страна за готвенето с марихуана

    Share Tweet Pin it Share
  • Октоподът е за възхищение, не за ядене

    София Павлова
    снимки: Kartika Paramita, Unsplash 25 Януари 2022, 14:39

    Защо е редно мястото на едно от най-интересните същества на Земята да остане във водата

    Share Tweet Pin it Share
  • Големите творци и храната: Ярослав Хашек

    Владислав Христов
    снимки: Dmitry Goykolov, Unsplash 19 Януари 2022, 14:47

    Вижте кой е един от най-известните военни романи, чийто войници издигат в култ любовта към пръжките - символ на дома

    Share Tweet Pin it Share
  • Ресторант на годината 2022: различен формат и 3 нови категории

    Андреа Пунчева
    снимки: Цветелина Белутова 19 Януари 2022, 10:00

    Церемонията по награждаването ще се проведе на 23 март 2023 г.

    Share Tweet Pin it Share
  • Тенденциите във виното за 2022

    Андреа Пунчева, София Павлова
    снимки: Jaeyoon Jeong, Unsplash 17 Януари 2022, 13:21

    Някои от основните релси, по които ще се движи винената индустрия през 2022 г. - в България и по света

    Share Tweet Pin it Share
  • От главния редактор: "Бакхус" през 2022 г.

    Андреа Пунчева
    13 Януари 2022, 16:26

    Няколко думи за предстоящите събития, броеве и насоки на първото гурме списание на България

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Кристиян Йончев - не просто вино, а знания и емоции

    Ани Коджаиванова
    снимки: Цветелина Белутова 12 Януари 2022, 10:14

    От 10 години семейната компания "Мулен" успешно предлага у нас подбрани вина от автентични производители от Лангедок

    Share Tweet Pin it Share
  • Руби - уникален до доказване на противното

    Владислав Христов
    11 Януари 2022, 11:39

    Рекламен трик или продукт, който заслужава нашето внимание. Вече пета година розовият шоколад събира полярни реакции

    Share Tweet Pin it Share
  • Роди се кулинарна звезда: Африка

    София Павлова
    снимки: africatopsuccess.com 05 Януари 2022, 13:35

    Добрият гастрономически пример на един дълго пренебрегван континент

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: А-на-нас ни се иска...

    Андреа Пунчева, София Павлова
    04 Януари 2022, 10:34

    Среща с българската следа на Gourmand World Cookbook Awards в Париж

    Share Tweet Pin it Share
  • Коктейлът на декември: яйчен пунш

    Бакхус
    снимки: Matthew Henry, Burst 30 Декември 2021, 08:52

    Любопитната история на вековното празнично питие

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Рецепта за салтимбока с пъстърва и шафран от Dieci

    Бакхус
    снимки: Ресторант Dieci 29 Декември 2021, 08:49

    Празнично ястие, дело на шеф Джанфранко Киарини, чийто ресторант Dieci в с. Девино спечели "Дебют" за 2021 г. от наградите на "Бакхус"

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Рецепта за трюфел торта от Ahora

    Бакхус
    снимки: Ресторант Ahora 28 Декември 2021, 08:30

    Шеф Севда Димитрова, чийто ресторант получи награда за "Вкусно място" от "Бакхус", ни учи как приготвим празничен десерт

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Рецепта за синдермьо с манатарки от "Космос"

    Бакхус
    снимки: Ресторант 27 Декември 2021, 08:26

    Празнично родопско ястие, дело на шеф Владислав Пенов и заведението, спечелило голямата награда на "Бакхус" - "Ресторант на годината" за 2021 г.

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Рецепта за торо стек от Hamachi-ni

    Бакхус
    снимки: Ресторант Hamachi-ni 26 Декември 2021, 08:30

    Празнична рецепта от шеф Георги Георгиев и ресторанта, спечелил награда "Авторски почерк" от "Бакхус" за 2021

    Share Tweet Pin it Share
  • ОТ БРОЯ: Рецепта за лозови сарми с патешко от "Паваж"

    Бакхус
    23 Декември 2021, 14:15

    Сарми в лозов лист с кълцано патешко, дело на главния готвач на пловдивското заведение с награда "Ресторант на читателите" за 2021 г.

    Share Tweet Pin it Share
  • Коледното меню на кралицата

    Бакхус
    снимки: Peter Albanese, Unsplash 22 Декември 2021, 12:23

    Какво има на празничната трапеза на Кралица Елизабет II

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »