С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вкус: капучино

Иван Чавдаров
02 Декември 2016, 11:40
Share Tweet Pin it Share
  Ако трябва да следваме автентичния италиански стил на приготвяне, кафето трябва да бъде бразилско тъмно изпечено, но практиката показва, че с по-светло изпечени кафета резултатът е по-добър.Препоръчвам кафе от африканските региони - Кения и Етиопия.
4/4 снимки в галерията Ако трябва да следваме автентичния италиански стил на приготвяне, кафето трябва да бъде бразилско тъмно изпечено, но практиката показва, че с по-светло изпечени кафета резултатът е по-добър.
Препоръчвам кафе от африканските региони - Кения и Етиопия.

Реклама »

Ключови думи:  капучино

Реклама »