С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Тримата братя и златната ябълка

Бакхус
24 Октомври 2017, 11:44
Share Tweet Pin it Share
  Когато говорим за звезди Мишлен, не можем да пропуснем братята Рока и техния ресторант En Cellar de Can Roca, който се намира в град Жирона. Историята им е дълга, наградите много (два пъти "Най-добър ресторант в света"), иновациите още повече. Всеки един от тях има своята роля в бизнеса и тайната на успеха се крие в комбинацията им.Хуан Рока e най-големият брат и главен шеф-готвач на ресторанта (в ляво на снимката), Жозеп (от дясно на снимката) е средния - един от най-добрите сомелиери в света, а Джорди Рока е малкият брат и гениален шеф-сладкар.Този месец екипът на Бакхус се запозна и с тримата на живо в ресторанта им по покана на The Macallan.*Повече за братята Рока и техния ресторант може да прочетете в новия брой на списание Бакхус, който излиза на 10 ноември.
1/16 снимки в галерията Когато говорим за звезди Мишлен, не можем да пропуснем братята Рока и техния ресторант En Cellar de Can Roca, който се намира в град Жирона. Историята им е дълга, наградите много (два пъти "Най-добър ресторант в света"), иновациите още повече. Всеки един от тях има своята роля в бизнеса и тайната на успеха се крие в комбинацията им.
Хуан Рока e най-големият брат и главен шеф-готвач на ресторанта (в ляво на снимката), Жозеп (от дясно на снимката) е средния - един от най-добрите сомелиери в света, а Джорди Рока е малкият брат и гениален шеф-сладкар.
Този месец екипът на Бакхус се запозна и с тримата на живо в ресторанта им по покана на The Macallan.

*Повече за братята Рока и техния ресторант може да прочетете в новия брой на списание Бакхус, който излиза на 10 ноември.

Реклама »