С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: Коледна Миксология

Бакхус
11 Януари 2019, 15:34
Share Tweet Pin it Share
  Последната ни вечеря за 2018 г. нямаше как да е стандартна. Приготвихме нещо различно, миксирано, вкусно, коледно, добре забъркано, хубаво омесено и приятно опушено. Гост-готвач e Цвета Георгиева, която от архитект, става готвач, минава през няколко ресторанта и в момента изучава майсторството на хляба при "Братя Хлебари". Затова и хлябът заемаше централна част в менюто. На помощ дойде и Анастас от бар "Република", който приготви чудни коктейли към всяко ястие.
1/23 снимки в галерията Последната ни вечеря за 2018 г. нямаше как да е стандартна. Приготвихме нещо различно, миксирано, вкусно, коледно, добре забъркано, хубаво омесено и приятно опушено. Гост-готвач e Цвета Георгиева, която от архитект, става готвач, минава през няколко ресторанта и в момента изучава майсторството на хляба при "Братя Хлебари". Затова и хлябът заемаше централна част в менюто. На помощ дойде и Анастас от бар "Република", който приготви чудни коктейли към всяко ястие.

Реклама »