С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Бакхус Вечери: К-pop Вечеря

Бакхус
04 Юни 2019, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Започнахме вечерта с "банчан", илитрдиционна корейска селекция от предястия, която варира според сезона. В нашия случай Генджи беше приготвил кимчи; танмууджи -туршия от жълта ряпа дайкон; ким - изсушен чипс от водорасли; както иконгнамул - соеви кълнове със сусамово олио.
4/16 снимки в галерията Започнахме вечерта с "банчан", илитрдиционна корейска селекция от предястия, която варира според сезона. В нашия случай Генджи беше приготвил кимчи; танмууджи -туршия от жълта ряпа дайкон; ким - изсушен чипс от водорасли; както и
конгнамул - соеви кълнове със сусамово олио.

Реклама »