С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Meat Me

Meat Me
28 Ноември 2019, 00:00
Share Tweet Pin it Share
  Meat Me Bar създава изцяло нова възможност и алтернатива да се храним здравословно в движение. Независимо дали сте на път, на работа, в планината или просто на разходка, сега имате възможност да избирате от четири вида барове създадени само от натурални съставки.Месо, ядки, сушени плодове и подправки. Това е, което ще откриете в съдържанието на Meat Me Bar. Малко, но качествени и старателно подбрани съставки, които задоволяват различните вкусови предпочитания.Ще се заредите с много енергия под формата на полезни мазнини и протеини, а захарите ще са далеч от вас. Пилешко, Телешко, Свинско, имаме го. Солено и сладко – да, пикантно или пък с неутрален вкус, отново да.Заповядайте на Коледния Гурме Базар на нашите приятели от Бакхус и се насладете на любимия си вкус.Коледа отново идва и този път е по-вкусна от всякога с Meat Me Bar!Oчакаме ви заредени с много празнично настроение на 14.12 и 15.12 в Paradise Center от 10 до 22ч.Последвайте ни и в Инстаграм и Фейсбук, за да следите новостите ни.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/4 снимки в галерията Meat Me Bar създава изцяло нова възможност и алтернатива да се храним здравословно в движение. Независимо дали сте на път, на работа, в планината или просто на разходка, сега имате възможност да избирате от четири вида барове създадени само от натурални съставки.

Месо, ядки, сушени плодове и подправки. Това е, което ще откриете в съдържанието на Meat Me Bar. Малко, но качествени и старателно подбрани съставки, които задоволяват различните вкусови предпочитания.

Ще се заредите с много енергия под формата на полезни мазнини и протеини, а захарите ще са далеч от вас. Пилешко, Телешко, Свинско, имаме го. Солено и сладко – да, пикантно или пък с неутрален вкус, отново да.

Заповядайте на Коледния Гурме Базар на нашите приятели от Бакхус и се насладете на любимия си вкус.

Коледа отново идва и този път е по-вкусна от всякога с Meat Me Bar!

Oчакаме ви заредени с много празнично настроение на 14.12 и 15.12 в Paradise Center от 10 до 22ч.

Последвайте ни и в Инстаграм и Фейсбук, за да следите новостите ни.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »