С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Popcorner

Popcorner
28 Ноември 2019, 15:56
Share Tweet Pin it Share
  PopCorner е основана от двама ентусиасти Константин и Димитър, любители на пуканки, и всякакви хрупанки. Те искат да променят изцяло начина, по който хората възприемат бързата храна и хрупанките. Техните солени и сладки пуканки са прясно приготвени, по автентична американска рецепта. Те използват 100% естествени масла, най-добрата царевица и други висококачествени съставки за производството на ароматни пуканки с ниско съдържание на мазнини, без холестерол и 0% трансмазнини.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/2 снимки в галерията PopCorner е основана от двама ентусиасти Константин и Димитър, любители на пуканки, и всякакви хрупанки. Те искат да променят изцяло начина, по който хората възприемат бързата храна и хрупанките. Техните солени и сладки пуканки са прясно приготвени, по автентична американска рецепта. Те използват 100% естествени масла, най-добрата царевица и други висококачествени съставки за производството на ароматни пуканки с ниско съдържание на мазнини, без холестерол и 0% трансмазнини.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »