С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Apollowine

Apollowine
28 Ноември 2019, 16:09
Share Tweet Pin it Share
  Ние от Apollowine сме млад, но опитен, влюбен и пристрастен във виното екип от експерти (семейство), посветен на хората, които заслужават живот без граници. Нашите вина са селектирани лично от Димитър Николов, който има повече от дванадесет години опит във винената индустрия като международен винен съдия, търговец на вино, сомелиер, а отскоро и лектор в първата WSET акредитирана Wine and Spirits Academy Bulgaria. Той е квалифициран от ISG Chicago, притежава сертификат WSET Advanced, и в момента се подготвя за своята WSET диплома.Нашата мисия е да бъдем доверен източник за всеки винен ентусиаст, без значение дали купувате за себе си или искате да направите подарък. Даваме всичко от себе си, за да поддържаме най-добрата селекция от високо оценени вина, удобна доставка и информация, така че смело и уверено да се наслаждавате на виното. Обичаме да споделяме знанията си за виното с вас, нашите клиенти, и да ви помагаме да откривате и изследвате нови вина.Ще подберем празнична селекция от 12 вина ( !2 wines of Christmas – нещо като Advent Calendar) – Предимно български вина или вносни избрани от нашия винен експерт Димитър Николов.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/2 снимки в галерията Ние от Apollowine сме млад, но опитен, влюбен и пристрастен във виното екип от експерти (семейство), посветен на хората, които заслужават живот без граници. Нашите вина са селектирани лично от Димитър Николов, който има повече от дванадесет години опит във винената индустрия като международен винен съдия, търговец на вино, сомелиер, а отскоро и лектор в първата WSET акредитирана Wine and Spirits Academy Bulgaria. Той е квалифициран от ISG Chicago, притежава сертификат WSET Advanced, и в момента се подготвя за своята WSET диплома.

Нашата мисия е да бъдем доверен източник за всеки винен ентусиаст, без значение дали купувате за себе си или искате да направите подарък. Даваме всичко от себе си, за да поддържаме най-добрата селекция от високо оценени вина, удобна доставка и информация, така че смело и уверено да се наслаждавате на виното. Обичаме да споделяме знанията си за виното с вас, нашите клиенти, и да ви помагаме да откривате и изследвате нови вина.

Ще подберем празнична селекция от 12 вина ( !2 wines of Christmas – нещо като Advent Calendar) – Предимно български вина или вносни избрани от нашия винен експерт Димитър Николов.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »