С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Царская Водка

Царская Водка
04 Декември 2019, 21:12
Share Tweet Pin it Share
  Водка "ЦАРСКАЯ Оригинальная" дава началото на колекция от първокласни водки, посветена на 300-годишнината от създаването на Санкт Петербург. Водка Царская се дестилира чрез съвременна апаратура в колонна дестилационна система от най-модерен тип. Първокласният дестилат се получава от висококачествени сортове пшеница с максимални дегустационни качества и меката вода от дълбините на най-голямото езеро в Европа – Ладога. Филтрацията на Водка Царская се извършва по оригинална рецепта, датираща от времето на великия руски владетел Цар Петър I, като това и придава отличителен, мек и първокласен вкус. Преди бутилирането напитката "отпочива", за да придобие финия си, характерен вкус. Както обичат да напомнят в Русия: "Спешка –не Царское дело". Бутилката на водка "Царская Оригинальная" е украсенас репродукции на старинни гравюри – портретът на Петър Велики от Карл Моор (1717 г.) и на автентични орнаментики от Северната столица, подчертаващиПетербургския й стил. Безупречното качество и автентичен вкус на водка"Царская Оригинальная" я класират първа в строг подбор, като й дават правото да представя Русия на официалните тържества с участието на Президента на Руската Федерация. През месец Май 2003 г. водка "Царская Оригинальная" става официална напитка на тържествата, посветени на 300-годишния юбилей на Северната столица на Русия, а през 2006 г. е официална напитка на срещата на най-високо равнище на Г8, състояла се в Санкт Петербург. Водка "Царская Оригинальная" – наистина царско украшение на вашата трапеза! Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/4 снимки в галерията Водка "ЦАРСКАЯ Оригинальная" дава началото на колекция от първокласни водки, посветена на 300-годишнината от създаването на Санкт Петербург. Водка Царская се дестилира чрез съвременна апаратура в колонна дестилационна система от най-модерен тип. Първокласният дестилат се получава от висококачествени сортове пшеница с максимални дегустационни качества и меката вода от дълбините на най-голямото езеро в Европа – Ладога. Филтрацията на Водка Царская се извършва по оригинална рецепта, датираща от времето на великия руски владетел Цар Петър I, като това и придава отличителен, мек и първокласен вкус. Преди бутилирането напитката "отпочива", за да придобие финия си, характерен вкус. Както обичат да напомнят в Русия: "Спешка –не Царское дело". Бутилката на водка "Царская Оригинальная" е украсенас репродукции на старинни гравюри – портретът на Петър Велики от Карл Моор (1717 г.) и на автентични орнаментики от Северната столица, подчертаващиПетербургския й стил. Безупречното качество и автентичен вкус на водка"Царская Оригинальная" я класират първа в строг подбор, като й дават правото да представя Русия на официалните тържества с участието на Президента на Руската Федерация. През месец Май 2003 г. водка "Царская Оригинальная" става официална напитка на тържествата, посветени на 300-годишния юбилей на Северната столица на Русия, а през 2006 г. е официална напитка на срещата на най-високо равнище на Г8, състояла се в Санкт Петербург. Водка "Царская Оригинальная" – наистина царско украшение на вашата трапеза!

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »