С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

100 Beers

100 Beers
05 Декември 2019, 17:23
Share Tweet Pin it Share
  100 Beers e първият магазин за крафт бира в България и все още не спират да изненадват клиентите си със страхотната си селекция от бири. От 2013 г. те са официални вносители на едни от топ пивоварните в света като Mikkeller, Põhjal, To Øl, Brewski, Бакунин.  На първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар те ще донесат някои сезонни коледни бири (да, има и такова нещо - специални бири, които се произвеждат за Коледа с тематични подправки, обикновено самите бири са по-силни и сгряващи и почти винаги са с коледна тематика на етикета), както и вече известните им Коледни календари, в които заменят традиционния шоколад с бира. Очаквайте и няколко вълнуващи бирени премиери на щанда им!Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/3 снимки в галерията 100 Beers e първият магазин за крафт бира в България и все още не спират да изненадват клиентите си със страхотната си селекция от бири. От 2013 г. те са официални вносители на едни от топ пивоварните в света като Mikkeller, Põhjal, To Øl, Brewski, Бакунин.

На първото издание на Бакхус Коледен Гурме Базар те ще донесат някои сезонни коледни бири (да, има и такова нещо - специални бири, които се произвеждат за Коледа с тематични подправки, обикновено самите бири са по-силни и сгряващи и почти винаги са с коледна тематика на етикета), както и вече известните им Коледни календари, в които заменят традиционния шоколад с бира. Очаквайте и няколко вълнуващи бирени премиери на щанда им!

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »