С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Valnuts - Енергия от ядки

Valnuts
05 Декември 2019, 17:37
Share Tweet Pin it Share
Valnuts е компания, която стартира в бизнеса с ядки още през 1991 година, създадена от Валентин Недев, който и до днес продължава да се труди неуморно и да развива бизнеса си. Към днешната дата фирмата се е разраснала и предлага не само качествени суровини, но и 100% чисти тахани и кремове от ядки и семена.На фестивала ще представим всичките си продукти, а продуктите върху които ще акцентираме са:Лешникова МОКА - Нов и ободряващ вкус от Енергия от ядки! Фино смлени лешници хармонично съчетани с мек шоколадов вкус и изискан послевкус на ароматно еспресо!Тахан от Шам Фъстък - 100% Шам фъстък в гладка и хомогенна паста! Внимателно подбираме най-добрите култури от целия свят, така Valnuts гарантира най-високо качество продукти! 100% чиста, естествена и неподсладена паста, изработена от леко печени и фино смлени ядки. Той има свеж зелен цвят и плодов вкус с препечени съвети. Таханът от шам фъстък е чудесна база за овкусяване на ястия, домашни шоколади, сладкиши, сладолед и сосове.*** На щанда ни клиентите ще имат възможност да се запишат в томбола с награди, като участието е обвързано с покупка.Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/1 снимки в галерията Valnuts е компания, която стартира в бизнеса с ядки още през 1991 година, създадена от Валентин Недев, който и до днес продължава да се труди неуморно и да развива бизнеса си. Към днешната дата фирмата се е разраснала и предлага не само качествени суровини, но и 100% чисти тахани и кремове от ядки и семена.
На фестивала ще представим всичките си продукти, а продуктите върху които ще акцентираме са:

Лешникова МОКА - Нов и ободряващ вкус от Енергия от ядки! Фино смлени лешници хармонично съчетани с мек шоколадов вкус и изискан послевкус на ароматно еспресо!

Тахан от Шам Фъстък - 100% Шам фъстък в гладка и хомогенна паста! Внимателно подбираме най-добрите култури от целия свят, така Valnuts гарантира най-високо качество продукти! 100% чиста, естествена и неподсладена паста, изработена от леко печени и фино смлени ядки. Той има свеж зелен цвят и плодов вкус с препечени съвети. Таханът от шам фъстък е чудесна база за овкусяване на ястия, домашни шоколади, сладкиши, сладолед и сосове.

*** На щанда ни клиентите ще имат възможност да се запишат в томбола с награди, като участието е обвързано с покупка.

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.


Реклама »