С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

ChocoLeya

ChocoLeya
08 Декември 2019, 22:16
Share Tweet Pin it Share
  Идвайки от Белгия, страна с дългогодишни традиции в правенето на шоколад, Винсент се захваща с предизвикателството да започне производство на бутиков bean-to-bar шоколад заедно със своята партньорка, Ели. Уповавайки се на професионалните си инстинкти, а също и на своите три десетилетия опит във висшата кулинария, той е решен да предлага най-качествения и безкомпромисен ръчен шоколад, направен само от най-внимателно селектирани био съставки. Тайната на създаването на шоколад bean-to-bar /от суровото какаово зърно до готовото шоколадовото блокче/ са какаовите зърна! Именно със своите уникални вкусови характеристики, суровите какаови зърна от различни страни на произход са фокуса и главният герой в историята на шоколадите ChocoLeya. Какаото преминава през многобройни ръчни манипулации – сортиране, изпичане, изчистване от обвивката и начупване, смилане, рафиниране, кончиране , темпериране и най-накрая формиране, преди да се превърне в изкусително шоколадово блокче.Винсент и Ели вярвят, че вкусовете, ароматите и текстурата трябва да се допълват по вълшебен и хармоничен начин и създават шоколадите си именно така. Точно тази идеология е и двигателят на ChocoLeya - любителите на шоколада вече могат да се насладят на превъзходен шоколад, създаден за истински ценители.Понякога, ако нещо е твърде хубаво, за да е истина, то това е ChocoLeya!По време на Бакхус Коледен Гурме Базар ще може да опитате :🍫 Био, bean-to-bar, ръчно направен шоколад на блокче – с проценти на какао от 85%, 72%, 62%, 60%, 40%, джандуя и бял шоколад.🍫 Tъмен и млечен био течен шоколад🍫 Техните специални подаръчни празнични кутииВсичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.Купете билет онлайн с намаление тук.
1/3 снимки в галерията Идвайки от Белгия, страна с дългогодишни традиции в правенето на шоколад, Винсент се захваща с предизвикателството да започне производство на бутиков bean-to-bar шоколад заедно със своята партньорка, Ели. Уповавайки се на професионалните си инстинкти, а също и на своите три десетилетия опит във висшата кулинария, той е решен да предлага най-качествения и безкомпромисен ръчен шоколад, направен само от най-внимателно селектирани био съставки.

Тайната на създаването на шоколад bean-to-bar /от суровото какаово зърно до готовото шоколадовото блокче/ са какаовите зърна! Именно със своите уникални вкусови характеристики, суровите какаови зърна от различни страни на произход са фокуса и главният герой в историята на шоколадите ChocoLeya. Какаото преминава през многобройни ръчни манипулации – сортиране, изпичане, изчистване от обвивката и начупване, смилане, рафиниране, кончиране , темпериране и най-накрая формиране, преди да се превърне в изкусително шоколадово блокче.

Винсент и Ели вярвят, че вкусовете, ароматите и текстурата трябва да се допълват по вълшебен и хармоничен начин и създават шоколадите си именно така. Точно тази идеология е и двигателят на ChocoLeya - любителите на шоколада вече могат да се насладят на превъзходен шоколад, създаден за истински ценители.
Понякога, ако нещо е твърде хубаво, за да е истина, то това е ChocoLeya!

По време на Бакхус Коледен Гурме Базар ще може да опитате :

🍫 Био, bean-to-bar, ръчно направен шоколад на блокче – с проценти на какао от 85%, 72%, 62%, 60%, 40%, джандуя и бял шоколад.
🍫 Tъмен и млечен био течен шоколад
🍫 Техните специални подаръчни празнични кутии

Всичко за първия Бакхус Коледен Гурме Базар вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

Купете билет онлайн с намаление тук.

Реклама »