С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Seasons

сп. Бакхус
22 Февруари 2012, 07:36
Share Tweet Pin it Share

Сезони
Хотел "Хилтън София", бул. "България" 1
За резервации: 02 933 50 62
www.hilton.bg
http://www.facebook.com/Hilton-Sofia

Работно време: понеделник - неделя

ОБЯД и ВЕЧЕРЯ
 
МЕНЮ, цена: 39 лв
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино , 50 мл аперитив/ диджестив,
дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino
 
Моля, изберете по едно ястие от всяка степен
Тиквена крем супа, сирене "Ементал"
или
Киш "Лорейн" от пушен бекон и "Ементал", салата от цикория
или
Патладжан "Пармезан" с паста папарделе
или
Мистиканца от зелена салата и билки, чери домати и гъби
или
Шопска салата от домати, краставици, печени чушки, лук и сирене
~~~
Бойабез от риба треска, поширана в сос от домати, анасон и чесън, шафранови картофи или
Филе от сьомга на грил, зехтин с лимон и черни маслини, картофи с розмарин
Огретен от ньоки, фондю от домати, салвия, чипс от "Прошуто"
Вегетарианска лазаня, патладжан и домати, спанак с гъби и сметана
Телешки бут, задушен в сос от Каберне Совиньон, четири вида пипер, паста папарделе
Пилешки гърди на грил, чушки и тиквички, фондю от домати
~~~
Биволско кисело мляко, мед от диви цветя и орехи или
Крем брюле с джинджифил и кексче с моркови или
Тарт "Татин", карамелизирани ябълки върху многолистна коричка и ванилов крем "Шантили" или
Круши "Бам биела" с топъл ванилов сос и шоколад "Тоблерон"
 
 
* Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »