Butchers
ул. "Шейново" 4А, гр. София
За резервации: Карлос Портен, 02 944 65 77
https://www.facebook.com/pages/Butchers-Restaurant/
Работно време:
понеделник – събота
обяд: 12.00 - 15.00 ч
вечеря: 18.00 - 23.00 ч
| ОБЯД | ВЕЧЕРЯ |
| МЕНЮ, цена: 9 лв | МЕНЮ, цена: 35 лв |
| Цената включва консумация по 125 мл червено вино, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino |
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино, 50 мл аперитив/ диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino |
| ЧИЧАРОН сандвич със свинска флейка, приготвен по традиционна перуанска рецепта (500 гр) |
СЕВИЧЕ риба, маринована в лайм и джинджифил, поднесена с гарнитура от сладки картофи, царевица, лук |
| ~~~ | |
| АДОБО свински бут, маринован във вино, анасон и други екзотични подправки, сервиран с печена тиква предлага се от понеделник до сряда ТАКУ-ТАКУ АЛ ПУЛПО морски деликатеси фламбе, в доматен сос, поднесени върху традиционно таку-таку (смес от ориз и червен фасул) предлага се от четвъртък до събота |
|
| ~~~ | |
| КЕСО ЕЛАДО* млечен десерт с кокос и карамфил |
|
| * Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac | |
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
Спортът и храната: ритуали на споделеност
Сексът & ГЛАДът
.