С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

С дух на истинско италианско лято

ресторант Capri
19 Юни 2012, 11:34
Share Tweet Pin it Share

Ресторант Capri е известен на столичани още от 90-те години, но сега е  обновен по нов и модерен начин. Старо дърво и ковано желязо в комбинация  с орнаменти на стени и тавани подчертават венецианския дух на ресторант  Capri.

Tук можете да се насладите на авторски кулинарни специалитети, поднесени  в уникална атмосфера, комбинация между лукс и  романтика с лек  средиземноморки полъх, пренасяща ви на остров Капри. С настъпването на лятото имате възможност да се насладите на "Райската  градина на Капри", където с чаша вино може да се откъснете от сивото  ежедневие.

Ресторантът предлага разнообразни изкушения от скариди, октопод,  калмари, както и телешко карпачо. Менюто включва както разнообразие от  средиземноморски рибни деликатеси, така и изтънчени ястия от телешко,  патешко и свинско бонфиле.

Обърнато е внимание и на любителите на вегетарианското меню –  представените салати могат да задоволят и найизтънчения вкус. А за финал  на вашето кулинарно пътешествие  – Панджиало ди Капри! Специално селектираната листа с висококачествени български и  чуждестранни вина е заслужен финал на вкусната храна, защото хубавото  вино е  неизменна част от доброто меню.

Ресторант Capri, разположен на бул. "Цариградско шосе", до хотел  "Плиска" -  на 2 мин. от центъра, с осигурен голям брой паркоместа.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »