С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

"Катаржина Естейт" на десет години

Катаржина Естет
24 Ноември 2016, 11:32
Share Tweet Pin it Share

"Катаржина Естейт" отпразнува своята десетгодишнина с грандиозен спектакъл и официална вечеря в зала EFE, хотел "Маринела". Залата, декорирана в елегантен стил, наподобаващ бална атмосфера, събра над 530 гости. Артистичната програма беше осъществена с подкрепата на Христо Димитров, създател на ансамбъл "Българе" и дългогодишен приятел на "Катаржина". Програмата включваше впечатляващи изпълнения на известни артисти в различни стилове и жанрове на музикалното и танцово изкуство.

Жерар Басе, най-добрият сомелиер в света и единственият човек, който е едновременно Master Sommelier, Master of Wine и Wine MBA, беше специален гост на събитието и представи едни от най-впечатляващите вина на "Катаржина", които бяха подбрани специално към петстепенното меню. Менюто беше по авторски рецепти на: главният готвач на х-л Маринела – Андрей Стоилов; носителят на множество международни награди - Димо Димов; новаторът в кулинарията и носител на много награди - Милен Панев и майсторът на сладки изкушения – Александър Иванчев, Кулинарен Амбасадор (посланик) на ISI България.

Да изразят почитта и приятелството към една от от най-успешните български винарски изби, пристигнаха депутати, министри, посланици, партньори и дългогодишни почитатели на "Катаржина Естейт".

Гостите посрещнаха собственикът Кристоф Трилински и управляващият директор Цветелина Николова. По-късно, от сцената те поднесоха своите благодарности към целия екип на "Катаржина Естейт", за неуморната работа и старание, които всеки един полага в ежедневието си вече 10 години.

"Благодаря на България за прекрасната природа, уникалният климат и най-вече за невероятните хора, които има, защото можем да отглеждаме най-доброто грозде на света, но виното се прави от хора, а целият екип на "Катаржина" влага душата си във вината, които познавате", каза на български от сцената Кристоф Трилински, собственик на избата. "Въпреки, че аз съм поляк, вече съм наполовина българин и обичам вашата държава", допълни той.

"Щастлива съм, че 10 години създаваме приказката "Катаржина", сподели развълнувано Цветелина Николова, управляващ директор на "Катаржина Естейт". "За това време ние успяхме да изградим може би най-успешната изба на Балканите, която има повече от 260 медала само от престижни световни конкурси. България е прекрасна страна с огромен потенциал за производство на вина и нека заедно направим така, че тя да завоюва челна позиция като износител, така както е било през 60-те години."

Част от успешната бизнес стратегия на "Катаржина Естейт" е социалната отговорност. Избата подкрепя още от създаването си таланти и проекти в областта на изкуството. Тази година избата ще подкрепи модернизирането на актова зала в гимназията за пластични изкуства и дизайн "Акад. Дечко Узунов", гр. Казанлък. Петя Минекова, директор на гимназията, връчи благодарствена грамота на Цветелина Николова, управляващ директор на избата.

Поздравителни адреси послучай десетгодишния юбилей бяха изпратени до Цветелина Николова от г-н Бойко Борисов, председателя на комисията по икономическа политика и туризъм към Народното събрание – Петър Кънев и министъра на земеделието и храните Десислава Танева.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »