С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

Bacon Bar & Dinner - уютна атмостфера и разнообразно фюжън меню

Bacon Bar and Dinner
23 Ноември 2017, 13:22
Share Tweet Pin it Share

Bacon Bar & Dinner е интересен и смел проект на Филип Радев, в който той представя на кулинарната сцена едно разнообразно фюжън меню с нотки на американска, азиатска и европейска кухня. След години прекарани в САЩ, където завършва кулинарна академия и натрупва опит в няколко ресторанта из страната, той се завръща в България и отваря собствен ресторант. Менюто е експериментално, променя се постоянно и ежеседмично се предлагат нови рецепти, вдъхновени от сезонните продукти, с които работи ресторантът. Фокусът остава беконът, който е вплетен в много от ястията, включително и в десертите, като например браунито с карамелизиран бекон.

  • снимка: Bacon Bar & Dinner



Bacon Bar & Dinner е много подходящо и за обяд, като обедното меню се обновява всеки ден и включва приятно изненадващо разнообразие от предложения, като например мексиканска пилешка супа, телешко терияки, кесадия или бавно печени свински ребра.

Заведението е подходящо за специални събития и често организира тематични вечери, представяйки вкусове и традиции от различни световни кухни.

Ресторантът разполага с градина, детски кът и има предостатъчно парко места отпред или в закрития паркинг в сградата. Bacon Bar & Dinner е отворен всеки ден от 11:00 до 23:00 ч. Адрес: ул. Червена Роза 50, кв. Гоце Делчев, 1404 София.


Share Tweet Pin it Share

Реклама »