С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

На по чаша

CHANDON Garden Spritz: апетитно и въодушевяващо шприц изживяване през лятото

Avendi
22 Юли 2021, 16:40
Share Tweet Pin it Share

CHANDON Garden Spritz е натурален шприц, създаден от изключително пенливо вино с добавен натурален портокалов битер и освежаващи, ароматни, цитрусови нотки. Създаден с двойно по-малко захар от всеки друг шприц, без изкуствени подсладители и оцветители. По тайна, домашна рецепта, готов за охлаждане и сервиране върху лед.

Този натурален шприц е произведен от екип от технолози от винарната в Мендоса, Аржентина, като е вдъхновен от популярната местна тенденция към много горчиви вкусове като йерба мате и Fernet - аромати, възбуждащи небцето. А в съчетание с изключителното качество на свежи портокали и различни билки се получава идеалното лятно питие.



За производството на CHANDON Garden Spritz се използва висококачествено пенливо вино, бленд от сортовете шардоне, пино ноар и семийон, отглеждани на надморска височина от около 1000 м в имението на CHANDON в Мендоса. Именно там по естествен начин тероарът и климатът благоприятстват за свежестта, зрелостта и киселинността, нужни на гроздето. Виното е създадено с бавна ферментация по метода "Шармат", за да се запазят експресивните му плодови аромати.




Освен изключителното пенливо вино в CHANDON Garden Spritz има и още една забележителна съставка: портокалов битер ликьор, ръчно приготвен с местни цитруси, билки и подправки. Битерите са създадени от съвършено узрели валенсиански портокали, отгледани в устойчива ферма без пестициди в Ентре Риос, североизточна Аржентина - произвеждани от едно семейство вече три поколения. След като портокалите се обелят, част от корите се изсушават във фурна, а останалите се добавят пресни. Корите се накисват в гроздово бренди заедно с подбрани билки и подправки от най-добрите тероари в света. Резултатът е очарователен, горчив портокалов ликьор. Щом се смеси с пенливото вино, се получава истинско лято в бутилка. Остава само да се охлади и да се сервира с няколко бучки лед, стрък розмарин и сушен портокал, които да разгърнат всички аромати.

"CHANDON е водещ производител на пенливо вино. Винаги сме били иноватори, затова е редно да продължаваме в същия дух. Прекарахме 4 години в разработването на този продукт и сега вдъхновяваме нови потребители. Гордея се с това." - Ана Паула Бартолучи, уайнмейкър в CHANDON Аржентина и създател на CHANDON Garden Spritz

  • Ана Паула Бартолучи

    Ана Паула Бартолучи


  • Ана Паула Бартолучи

    Ана Паула Бартолучи



CHANDON Garden Spritz е повод за едно възхитително лято с множество слънчеви събирания в компанията на добри приятели. Изискан и автентичен. Семпъл и вълнуващ. Насладете му се.

***
CHANDON е най-голямото винено имение в света, посветено изцяло на създаване на изключително пенливо вино. Част от групата LVMH, компанията е създадена през 1959 г. от Робер Жан де Вогуе, пионер с новаторска визия да създава висококачествено пенливо вино в различни и неочаквани региони на света. CHANDON разполага собствени лозя на 4 континента и с 6 взаимосвързани винарни в Аржентина, САЩ, Бразилия, Австралия, Китай и Индия. Това прави CHANDON единственото имение, в което слънцето никога не залязва. А мисията на компанията е да бъде иноватор и откривател на нови възможности - толкова актуална днес, колкото и в самото началото преди 6 десетилетия.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »