С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Платена публикация

ОТ БРОЯ: Най-добрият подарък - незабравимо изживяване

Съдържание за Makaroon.bg
12 Август 2023, 14:28
Share Tweet Pin it Share

Този материал е част от летния брой на списание "Бакхус", който може да поръчате ТУК с доставка до избран от вас адрес или да го откриете заедно с Капитал (ако сте абонат), както и самостоятелно в Elephant Bookstore, веригите Inmedio и Relay, CASAVINO, La Cave du Moulin, SeeWines, So Ferments, ресторант Talents, Мини бар Гурко, Wine & Co., Imperial Gastrohub, Buenas Deli.

Подаръкът като висша проява на грижа. Така го виждат създателите на Makaroon.bg, онлайн платформа с внушително портфолио от ваучери за различни видове преживявания. Сред най-търсените и продавани услуги са VIP полет с балон за двама, вечеря при шеф Манчев, Андре Токев или Лео Бианки, ако пък получателят е почитател на адреналина - скок с бънджи от балон, полет с малък самолет, дрифт шофиране, конна езда или стрелба с истински оръжия са също сред многобройните варианти.

За по-спокойните натури има работилница по керамика, релаксиращи SPA процедури, както и нощувка във внимателно подбрани хотели в страната.

Свободата на избор е всъщност водещото в концепцията на Makaroon -

всеки потребител може впоследствие да замени преживяването, което е купил или получил, а предложенията обхващат цялата страна и са подходящи за всеки вкус, възраст, пол. За гурманите удовлетворението също е налице: разнообразни готварски курсове, винени и уиски дегустации, романтични вечери за двама на яхта на морето.

Особено внимание от Makaroon.bg обръщат на съвместната си работа с неправителствена организация, чиято мисия е съхраняването на българския бит и култура. Заедно с тях платформата за подаръци организира пътувания из малките населени места на България, където местните хора са пазители на стари занаяти и кулинарни рецепти. Така например може да се сдобиете с

ваучер за работилница за тракийски катми

в село Садово или за правене на огледна баница в Баничан, както са наричали печивото, което в миналото невестите правели за семейството на своя бъдещ жених.

Освен за близки и познати, платформата е източник на идеи и за компаниите, които купуват подаръци за своите служители. Поводът може да е рожден ден, юбилей във фирмата или коледен подарък. Тук бюджетa определя самата компания, а процесът е изключително лесен за администриране от нейна страна. Най-лесният избор в този случай е ваучер на конкретна стойност, който позволява служителят сам да избере коя услуга да използва според собствените си предпочитания. Често този тип подаръци водят до своебразни тиймбилдинг изживявания, организирани от самите служители, което допълнително сплотява екипа.

Обслужването е 7 дни в седмицата, а самия ваучер получавате веднага, ако сте избрали да го получите по имейл, или на следващия работен ден по куриер в красива подаръчна опаковка.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »