За малко повече от година съществуване „Модера” промени менюто си три пъти, но храната си е добра. В момента обхваща традиционна европейска кухня, адаптирана към българския вкус. Ястията, макар и без особени претенции, са вкусно сготвени. Усилията са храната да е с доказан произход и здравословно приготвена - само охладени меса, прясна риба от Гърция, френско козе сирене, рукола от Израел и италианско пармиджано. Ако приготвянето на храната е относително бавно, то е защото се готви на пара, във вакуум и на бавен огън. Сред ястията, които правят впечатление, са печеният свински врат с марокански кус-кус, в който попива всяка капка от соса, а от няколко месеца - сушито. Не особено впечатляващата винена листа предлага предимно масови вина от български изби.
юни 2009
Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит • Foton.bg
IT: IDG.BG • Computerworld • PC World • CIO • Networkworld
На английски: KQuarterly