С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Ресторант на годината

  • Шеф Деница Дойнова: лесна рецепта за шоколадов десерт

    Бакхус
    23 Септември 2021, 10:16

    Един от шеф готвачите за гала вечерята "Ресторант на годината 2021, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino" с идея за вкусен десерт

    Share Tweet Pin it Share
  • Номинациите, категориите, журито

    Бакхус
    20 Септември 2021, 13:49

    Какво не знаете за "Ресторант на годината 2021 Бакхус Acqua Panna & S.Pellegrino"

    Share Tweet Pin it Share
  • Шеф Веселин Дойков: бърза и лесна рецепта с български розов домат

    Бакхус
    14 Септември 2021, 09:39

    Един от шеф готвачите за гала вечерята "Ресторант на годината 2021, Бакхус, Acqua Panna & S. Pellegrino" с идея за вкусен сандвич

    Share Tweet Pin it Share
  • Гласувайте за любимия си ресторант до 25 септември

    Бакхус
    13 Септември 2021, 10:41

    Подкрепете своя фаворит в годишните награди "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino" и спечелете кошница с подаръци

    Share Tweet Pin it Share
  • Ahora: Имаме смелостта да бъдем изключителни

    Татяна Димитрова
    снимки: Георги Кожухаров 20 Януари 2021, 00:00

    "Знам кои сме, къде сме, колко можем и накъде можем да се развиваме. Наградата за мен е удовлетворението на клиентите."

    Share Tweet Pin it Share
  • Soul Kitchen: "Храната трябва да събужда сетиватата ни"

    Марина Караконова
    снимки: Юлия Лазарова 06 Януари 2021, 14:02

    "Българинът пътува и има все по-висока кулинарна култура, става по-отворен за нови вкусове." - Бетси Щорк, собственик

    Share Tweet Pin it Share
  • ANDRé: "Забавляваме се в кухнята"

    Албена Шкодрова
    снимки: Георги Кожухаров 05 Януари 2021, 13:20

    В хаотичната реалност около пандемията продължават да избуяват ярки цветове. Един от най-видимите сред тях е ANDRé.

    Share Tweet Pin it Share
  • 33 Гастронавта: "Всяко ястие трябва да е "живо"

    Даниел Ненчев
    05 Януари 2021, 09:46

    Шеф Алфандари е вдъхновен от британеца Кийт Флойд: "Той хвърля бекони и цели зелки в тях и казва: "Масло! Много масло!"

    Share Tweet Pin it Share
  • CHEF'S: Да се наслаждаваш на храната

    Даниел Ненчев
    снимки: Георги Кожухаров 21 Декември 2020, 12:18

    Никога не съм вадил от менюто шкембе чорбата и този така популярен десерт от "българската национална кухня" - крем брюле, казва шеф Виктор Ангелов

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »