С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Таланти София

сп.Бакхус
30 Септември 2014, 12:02
Share Tweet Pin it Share

София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)

за резервации: 02/ 421 90 68

http://restauranttalents.bg/;

https://www.facebook.com/restauranttalents

работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа

 

Обяд и Вечеря

Меню, цена 38 лв.

 

Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - Траминер ЕМ и Каберне Фран ЕМ, предоставено от Едоардо Миролио, 50 мл аперитив (узо Адоло) / 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino

 

Салата: Градина от цвекло с козе сирене /три вида цвекло, микс от салати, оцет от каберне, босилек, естрагон, орехи/

Goat cheese and Beets /Triple beets, mixed greens, cabernet vinegar, basil, tarragon, walnuts/



Предястие: Равиоли с диви гъби и пикантно Чоризо /чесън, лук, сметана, мащерка, салвия/

Wild Mushroom Ravioli & Spicy Chorizo /Garlic, onion, cream, thyme, sage/



Основно: Пушени "Шорт рибс" /муселин от лилави картофи и пюре от кестени/

Smoked Short Ribs /Purple potato mousseline & chestnut puree/

  • снимка: Бакхус



Десерт: "Кофи-Тофи" шоколадов кейк

Coffee-Toffee Chocolate Cake



Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share
Коментар
  • Profile preview
    izabell
    00, 00, 12 Октомври 2014, 00:00

    Ехаа десерта е супер, а това с гъбките изглежда превъзходно;)

    ! Оценка
    -3    +1

Реклама »