С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

  • Cookó Kitchen:Drinks: палитра от вкусове

    Съдържание от JUNO
    24 Април 2024, 16:12

    Share Tweet Pin it Share
  • "Папус Ципурадико" - вкусът на дома

    Съдържание от "Папус Ципурадико"
    24 Април 2024, 15:58

    Share Tweet Pin it Share
  • Винен спектакъл в стил ар деко и романтиката на Пловдив

    Съдържание от ATLAS House Luxury Suites
    24 Април 2024, 15:51

    ATLAS House Luxury Suites и Cork & Fork Winery - най-новата атрактивна дестинация за винен туризъм, оригинален винен тиймбилдинг и незабравими преживявания

    Share Tweet Pin it Share
  • Trapeza Fest - 29 и 30 юни

    Бакхус
    11 Април 2024, 11:55

    Share Tweet Pin it Share
  • Кулинарно приключение в Lion & Rose

    Съдържание от Hyatt Regency Pravets Resort
    21 Март 2024, 14:30

    Share Tweet Pin it Share
  • The Revolutionary Dining Room and Bar: съвременните революционери и храната, приготвена с любов

    Съдържание от Hyatt Regency Sofia
    21 Март 2024, 14:03

    Share Tweet Pin it Share
  • Новата реколта на изба "Одесос" с шумно посрещане

    Бакхус
    19 Март 2024, 10:37

    Share Tweet Pin it Share
  • НЕЙТИВ, Бакхус, бр. 167: Маутай - разтвор

    Съдържание за Moutai Kweichow
    17 Ноември 2022, 11:27

    Share Tweet Pin it Share
  • От редактора: бакхусти* на три морета и под четири тепета

    Андреа Пунчева
    01 Юли 2022, 10:51

    Какво да очаквате от летния брой на сп. Бакхус

    Share Tweet Pin it Share
  • Bottled Opinions: виното и хората с мнение

    Ани Коджаиванова
    снимки: Кристина Маркова 07 Юни 2021, 11:37

    Share Tweet Pin it Share
  • Chateau Petrus отиде до Космоса - ето какъв е вкусът му

    Бакхус
    снимки: Space Cargo Unlimited 30 Март 2021, 10:56

    12 бутилки от 2000 г. на едно от най-скъпите и уважавани вина на Бордо прекараха 14 месеца без гравитация

    Share Tweet Pin it Share
  • Първо снимам, после - яжте

    Бакхус
    снимки: ww.instagram.com/antonio.bachour/ 20 Януари 2021, 21:26

    "Първо снимам, после ям" е популярна шега на маса, когато поне един или няколко души вадят телефоните си при пристигането на чиниите и преди да опитат, правят кадри - най-често за Инстаграм

    Share Tweet Pin it Share
  • Космос: "Амбициозният ресторант"

    Слава Стоянова
    снимки: Георги Кожухаров 15 Декември 2020, 19:32

    Гостите, които идват за първи път, ще останат изненадани от чинията си при поръчването на нещо, което звучи традиционно.

    Share Tweet Pin it Share
  • Niko'las 0/360: Това е експеримент, в който държа най-много на качеството

    Татяна Димитрова
    снимки: Георги Кожухаров 10 Декември 2020, 19:06

    "Държим адски много на продуктите, на вкуса им и на това да останем постоянни в качеството, което предлагаме."

    Share Tweet Pin it Share
  • Бакхус Вечери: Магията на Босфора

    Бакхус
    13 Юни 2018, 08:39

    Share Tweet Pin it Share
  • Бакхус Вечери: Северозападна България с Жоро от Томеко

    Бакхус
    29 Ноември 2017, 00:00

    Share Tweet Pin it Share
  • Бакхус Вечери: Австро-унгарска кухня с Давид Стрхан

    Бакхус
    10 Ноември 2017, 00:00

    Share Tweet Pin it Share
  • Бакхус Вечери: Индонезийска кухня

    Бакхус
    12 Октомври 2017, 00:00

    Share Tweet Pin it Share
  • Вечеря: Есен за ядене

    Бакхус
    25 Август 2017, 16:13

    Share Tweet Pin it Share
  • Вечеря: Стрийт Фууд Гурме

    Бакхус
    06 Юни 2017, 15:53

    Share Tweet Pin it Share

Реклама »