гр. София ул. Николай Хайтов 3А
за резервации:  0886 700 269
www.este-restaurant.com
работно време: пон-нед, 11:30 – 23:00h.
 
Меню, цена 105.20 лв.
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино - КАСА СИЛВА Совиньон блан и КАСА СИЛВА Карменер, предоставено от Профтрейд, 50 мл аперитив (узо Матарели)/ 30 мл диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino
Салата: Хрупкаво козе сирене с хамон Иберико, мус от круши,маслини, бадеми и гризини с босилек
Предястие: Глазирани телешки бузи от ’’Блек Ангъс’’, грах, круша, редукция от червено зеле и пяна от йерусалимски артишок .
Основно:
Див лаврак с пюре от шам фъстък, спанак, бейби калмари, ароматна леща и сос от лимонова трева.
или
Агнешко филе с артишок, патладжан, лешниково пюре и сос от мащерка
Десерт: Бял Шоколад - Есте бонбон, сорбе от бял шоколад с манго и пистачио макарон
Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac
						
						
			
        
                
            
                
            
                
            
                
            
                
            
						
7 есенни кулинарни празника в Европа, заради които си струва да пътувате
От Дуранкулак до Варна. По дирите на вкусната храна
От Рим до Хонконг: Bar Leone оглави класацията The World’s 50 Best Bars 2025
							
.