С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Шампанското Louis Roederer вече се продава в България

"Бакхус"
03 Април 2009, 17:06
Share Tweet Pin it Share

От 4 април, обединени под мотото "Дни на LouisRoederer в София", започват серия от дегустации в модни бутици, бижутерски магазини, елитни ресторанти и салони за красота. Гостите и посетителите на посочените локации ще получават комплимент – чаша шампанско и удоволствието да бъдат едни от избраните, докоснали се първи до деликатния вкус LouisRoederer. LouisRoedererе една от най-големите независими семейни Къщи за производство на шампанско, основана през 1776 г. През 1876 г. LouisRoederer създава CristalCuvee специално за Цар Александър II. Страстен ценител на шампанското, Цар Александър II с разочарование установил, че шампанското, сервирано на трапезата му, не се отличава от шампанското, което консумират неговите подчинени. Така се ражда първата марка от изключително висок клас в света на шампанското – CristalCuvee. През 1909 год., Цар Николай II номинира LouisRoederer като официален доставчик на Императорския двор на Русия.

Контролът върху доставките на гроздето е първостепенна задача на LouisRoederer. Две трети от гроздето е произведено в личните лозя на Къщата. Тази стриктна политика е причината количеството бутилки, които могат да бъдат произведени всяка година, да бъде ограничено. LouisRoederer отдават огромно значение на отлежаването на напитките. Вината отлежават значително повече от необходимия период. От 2 до 7 години е срокът за отлежаване на отделните видове шампанско под етикет LouisRoederer. Компанията е първата в света, която изпробва необичаен начин за отлежаване на напитката, като поставя дузини бутилки на 15 метра под водите край залива Мон Сен Мишел. Според винопроизводителите постоянната температура от 10 градуса във водата на залива е идеална за отлежаване на шампанското. Перфекционизъм във всяко буре, всеки нюанс и вариация, изключителна плавност на мехурчетата, плодов аромат и свежест, фина структура и деликатност правят напитките под марка LouisRoederer лидери в света на шампанското.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »