С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

AC/DC направиха свои марки вино

"Бакухс"
31 Август 2011, 16:13
Share Tweet Pin it Share

Австралийската рок група, която през 80-те години на миналия век разтърсваше стадионите по целия свят с бясната си музика, е улегнала достатъчно трийсет години по-късно, за да свърже имиджа си с нещо така зависимо от спокойствието и търпението като виното.

В партньорство с австралийската винарна Warburn Estate, през септевмри музикантите пускат на пазара серия вина с имената на свои хитове. Back in Black Shiraz, Highway to Hell Cabernet Sauvignon и You Shook Me All Night Long Moscato ще се продават от Woolworths Liquor Group и през следващите месеци се очаква да достигнат и други търговски мрежи.

Share Tweet Pin it Share
1 Коментар
  • Profile preview
    Daniboy
    07, 59, 10 Септември 2011, 07:59

    Пропуснахте Hells Bells Sauvignon Blanc

    „В Украйна в момента не се води война. Войната предполага удари по военни обекти и защита на мирното население. Руснаците извършват серия планирани терористични актове с цел да съсипят инфраструктурата и без да ги е грижа за цивилните жертви. Позор!!”

    !

Реклама »