С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Хелоуински изненади

Бакхус
31 Октомври 2013, 14:52
Share Tweet Pin it Share

Част от празнуването на Хелоуин е раздаването на лакомства на децата. Маскирани като демони, те обикалят съседите и заплашват с бели онези, които не им дадат бонбони или други сладки неща.
Тази година в радиостанция във Фарго, Северна Дакота се обадила жена, която заявила, че не просто няма да дава сладки неща на дебелите деца, а ще пуска в торбичките им възмутени писма до родителите им.
Текстът на писмото бил публикуван на сайта на радиото, ето част от него:
"Вашето [болно] дете, по мое мнение, е затлъстяло и не бива да консумира количествата захар и тестени храни, които другите деца си позволяват по време на Хелоуинските празници.
Надеждата ми е, че като родител ще осъзнаете отговорността си и няма да позволите на детето си да продължава с тези вредни хранителни навици."
Жената, която се представила само с малкото си име, обяснила, че на децата, които са в норма, ще даде лакомства, а само на пълничките ще откаже.
"Просто искам да изпратя послание на родителите. Техните деца страдат и се борят, за да са здрави и да си играят с останалите. Мисля, че от страна на родителите им е безотговорно да ги пускат да просят бонбони с останалите хлапета, само защото така се прави."

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    Салмонела
    10, 18, 03 Ноември 2013, 10:18

    Купуват се два вида сладки - нормални и диетични...

    УСПЕШНА НОВА ГОДИНА!!!

    ! Оценка
        +1
  • Profile preview
    ПАВЛА
    19, 09, 31 Октомври 2013, 19:09

    Проблемът едва ли е в този празничен ден от годината. Не виждам смисъл точно тогава да се лишават децата от забавление.

    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.

    ! Оценка
        +1

Реклама »