Бизнес: Капитал • Кариери • Бизнес • Регал • Одит
IT: Digitalk
На английски: Kapital Insights
Събитието ще се проведе на 19 май и е част от събитията "Съчетаване на вино с храна" на сп."Бакхус"
На 26 април /вторник/ 2011 списание "Бакхус" организира тематична дегустационна вечер.
Food Film Festival в Амстердам показа кулинарните филми като отделен жанр, изненадващ с качество, разнообразие и въздействие върху общественото мнение
Събитието ще се проведе на 26 април и е част от събитията "Съчетаване на вино с храна" на сп."Бакхус"
Уайнмейкъри от четирите краища на света говорят пред "Бакхус" за своите последни професионални увлечения и вярвания
На ресторант с дозиметричен кръг в ръка
Без месо в София, Пловдив и Варна: девет явни и по-тайни места за по-добрите сред нас
"Анжелус естейт", с амбиция през 2012 г. да стане най-добрата изба в България, направи впечатление още с първите си две вина - Stallion и Stallion Classic
Когато хората с бели шапки срещнат хората с черни, в кухните се появяват предмети като Крикотув, ЕмулсияНагревател, чиния с електроди и преса за храна с мощност от 6000 бара
Режисьорът Дейвид Гелб разказва за тайните на 85-годишния японски готвач, чийто ресторант – с девет места и използващ тоалетната на токийското метро, получи три звезди от пътеводителя "Мишлен". Документалният филм "Джиро сънува суши" беше представен през февруари на Берлинале
С четири вина, произвеждани на четири часа с джип по черен път от най-близкия град, «Бодега Коломе» сложи аржентинския торонтес на рафтовете на най-луксозните винени магазини в света
Най-добрият бутик за сирена на Европа - Michel van Tricht&Zoon в Антверпен, е сочна илюстрация за чудното преобразяване на белгийските млечни продукти
Между 3000 малки мандри преди 1944 г. до няколко бутикови производители днес, производството на сирене в България е мизерно като за страна с амбиции. Все пак надежда има. Особено ако законите престанат да пречат
"O/W + G _____> (O + G)/W е формулата, с която може да се опише процесът на разбиване на сметаната, чрез който се получава бита сметана", се казва в една публикация на британското Кралско химическо общество. "Концепции 2011" в София демонстрира защо има смисъл да се мисли по този начин за храната
Няколко идеи как да ядете "регионално" в Белгия, където всеки туристически план безславно се дави в порой кулинарни находки
Заявилите участие до 13 март 2011 г. получават 15 % отстъпка за ранно записване.
Със синьо сирене и орехи или с манго и кокосово мляко, постмодерни български банички греят върху тезгях от епохата на Гауди в центъра на Барселона
Отлежалото божоле тъне в сянката на комплектовано "с дамска чанта и червило" beaujolai nouveau
Гласът на виното е и глас на тероара, установява виненият журналист Ясен Бориславов, докато оглежда еклектичните имена по българските етикети