С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

L'instant

сп. Бакхус
05 Юни 2015, 12:34
Share Tweet Pin it Share

гр. София, Асен Златаров 24
Телефон за резервации: +359 2 8 430364;
http://linstant.bg/


 

Обяд и Вечеря

Меню, цена 39 лв.



Стартер: Гаспачо с мус от чесен и маслина.

Gaspacho with garlic and olive mousse



Основно: Ципура филе, рататуй,картофи гато с козе сирене и риган, сос от червен пипер

Seabream filet, ratatouille, goat cheese gateau with oregano, red pepper coulis



Десерт: Кръмбъл с праскови и аромат на анасон

Peaches crumble flavored with anise



 

Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share
Коментар
  • Profile preview
    spike
    17, 28, 15 Юни 2015, 17:28

    „чесън“ ви идва твърде селско или как?

    ! Оценка
        +3

Реклама »