С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Вина

Винена дестинация: Напа и Сонома

Вера Петрова
01 Септември 2006, 15:27
Share Tweet Pin it Share

В света има няколко места, които могат да бъдат наречени "мека на виното" и Калифорния е едно от тях. Посещението на един изкушен винолюбител в Калифорния е сред онези вълнуващи неща, които могат да бъдат разказвани, анализирани, споделяни и изживявани отново и отново с отварянето на всяка следваща калифорнийска бутилка.

Сърцето на винарска Калифорния, Напа вали и Сонома каунти, са областите, които ви представяме в този брой с желанието да споделим едно невероятно винено изживяване и с намерението да анализираме, за пореден път, но вече от личен опит, един световен винен феномен. Използваме случая да се спрем накратко върху основните моменти от зараждането и възхода на американската винена индустрия - нещо, което сме правили и друг път на страниците на "Бакхус". Ударението обаче поставяме на онези изби в Напа и Сонома, които в момента са на гребена на вълната. Надяваме се да ви бъдем полезни с нашите "инструкции за ползване" на една от най-желаните винени дестинации в света.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Сонома

Реклама »