С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант 106

сп. Бакхус
18 Март 2016, 14:43
Share Tweet Pin it Share

Сентрал Парк Хотел София

гр. София, бул. Витоша 106

резервации: (+359 2) 805 8444

работно време: понеделник- неделя: 12.00ч - 22.00 ч

www.centralparkhotel.bg

Обедно и вечерно

Меню, цена 39 лв.

Цената включва консумация по 125 мл от вид вино Angelus Estate 2013, Chardonnay и Angel Cabernet Franc and Cabernet Sauvignon 2013 , 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Салата: Печен маринован патладжан с овче сирене, печени чушки и свежи билки



Основно: Печено черно прасе с рагу от ароматни горски гъби и картофени ньоки с билки



Десерт: Печена ябълка с орехи, сушени плодове и канела, поднесена с лек ванилов сос и мента.



Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Най-четени статии // за Ноември

Реклама »