С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

DiVino

Бакхус
23 Май 2018, 11:23
Share Tweet Pin it Share
  На DiVino масата по време на На Бакхус StrEAT Fest този юни ще намерите вкусните и интересни издания на Gourmet Publishing на тема вино и гастрономия – както увлекателни романи, така и ценни специализирани книги; ще може да попълните колекцията си от броевете на DiVino Magazine или да се сдобиете с последното издание на DiVino Guide Най-добрите български вина.Очаквайте новоиздадената книга "100 милиона години храна" на канадския антрополог и биолог Стивън Ли – свръхинтересно изследване на връзките между човека и храната в различните култури, поднесено под формата на увлекателен разказ за пътешествия из различни крайща на света в търсене на отговор как са се хранили нашите предци и защо това има значение днес.А Кулинарно училище Меню ще ви изненада! Приятно, разбира се, и вкусно.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук. Купете онлайн билет от тук:
1/2 снимки в галерията На DiVino масата по време на На Бакхус StrEAT Fest този юни ще намерите вкусните и интересни издания на Gourmet Publishing на тема вино и гастрономия – както увлекателни романи, така и ценни специализирани книги; ще може да попълните колекцията си от броевете на DiVino Magazine или да се сдобиете с последното издание на DiVino Guide Най-добрите български вина.

Очаквайте новоиздадената книга "100 милиона години храна" на канадския антрополог и биолог Стивън Ли – свръхинтересно изследване на връзките между човека и храната в различните култури, поднесено под формата на увлекателен разказ за пътешествия из различни крайща на света в търсене на отговор как са се хранили нашите предци и защо това има значение днес.

А Кулинарно училище Меню ще ви изненада! Приятно, разбира се, и вкусно.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.


Купете онлайн билет от тук: