С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

myPOS

Бакхус
23 Май 2018, 14:55
Share Tweet Pin it Share
  Много се надяваме все повече обекти да ни улесняват с решения като myPOS. Технологично удобство от ново поколение, което дава възможност на малките и средни бизнеси да приемат картови, безконтактни и онлайн плащания. myPOS съчетава ПОС терминал с вградена DATA SIM карта, безплатна онлайн бизнес сметка, бизнес Mastercard, както и безплатни решения за приемане на плащания онлайн.По време на Бакхус StrEAT Fest посетителите на щанда на myPOS ще имат възможност да спечелят мобилен ПОС терминал myPOS Mini. За да участват в играта, те трябва да направят плащане на тестов myPOS терминал и да запазят бележката. В 16:30 ч. всеки ден от урна с копия на бележките ще теглим по един печеливш.бул. "Джеймс Баучер" 76АВсичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/5 снимки в галерията Много се надяваме все повече обекти да ни улесняват с решения като myPOS. Технологично удобство от ново поколение, което дава възможност на малките и средни бизнеси да приемат картови, безконтактни и онлайн плащания. myPOS съчетава ПОС терминал с вградена DATA SIM карта, безплатна онлайн бизнес сметка, бизнес Mastercard, както и безплатни решения за приемане на плащания онлайн.

По време на Бакхус StrEAT Fest посетителите на щанда на myPOS ще имат възможност да спечелят мобилен ПОС терминал myPOS Mini. За да участват в играта, те трябва да направят плащане на тестов myPOS терминал и да запазят бележката. В 16:30 ч. всеки ден от урна с копия на бележките ще теглим по един печеливш.

бул. "Джеймс Баучер" 76А

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: