С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Let’s Play с ИКЕА

Бакхус
23 Май 2018, 15:14
Share Tweet Pin it Share
Заради IKEA животът ни удома е по-лесен, по-красив и по-удобен. Същото ще ни помогнат да направим и на Бакхус StrEAT Fest като изградят приятно пространство, където децата да се забавляват между 11 и 13 часа.В детския кът ще има изкуствена трева и масички със столчета, палатка, тунел и палатка-каравана, за да играят децата. Ако искат да си почиват, ще могат да полегнат в детските градински кресла. Родителите също са добре дошли да отдъхнат между обиколките на щандовете на удобните шезлонги.Аниматори или хостеси ще забавляват децата в най-интензивната част от деня.Благодарим, ИКЕА!Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/1 снимки в галерията Заради IKEA животът ни удома е по-лесен, по-красив и по-удобен. Същото ще ни помогнат да направим и на Бакхус StrEAT Fest като изградят приятно пространство, където децата да се забавляват между 11 и 13 часа.

В детския кът ще има изкуствена трева и масички със столчета, палатка, тунел и палатка-каравана, за да играят децата. Ако искат да си почиват, ще могат да полегнат в детските градински кресла. Родителите също са добре дошли да отдъхнат между обиколките на щандовете на удобните шезлонги.

Аниматори или хостеси ще забавляват децата в най-интензивната част от деня.

Благодарим, ИКЕА!

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: