С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

BMW

Бакхус
05 Юни 2018, 10:49
Share Tweet Pin it Share
  Освен кулинарните преживявания на Бакхус StrEAT Fest тази година ще имате възможност да пробвате и нещо, което не е за ядене и пиене, но отговаря изцяло на представите ни за по-добър и по-устойчив живот, точно както и добрата храна. Докато опитваме екзотични вкусове от близки и далечни дестинации и си представяме, че не сме точно на Женския пазар, а някъде другаде, ще можем да помечтаем и за това как да стигнем до това другаде. Ще видим на живо новото BMW i3s, а някой от гостите на фестивала, ще може да спечели цял уикенд с този уникален автомобил, ако се регистрира на страницата за участие в играта.Така че не пропускайте да минете през щанда на BMW и да научите повече за новото i3s - спортен автомобил без емисии, с впечатляващо ускорение за 6,9 секунди от 0 до 100 км/ч. и 184 к.с..Сканирайте QR кода, който ще видите върху автомобила и попълнете формата за регистрация. Един от регистрираните ще спечели уикенд с BMW i3s в периода 22.06-25.06.Готови ли сте за електрически спринт?Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/6 снимки в галерията Освен кулинарните преживявания на Бакхус StrEAT Fest тази година ще имате възможност да пробвате и нещо, което не е за ядене и пиене, но отговаря изцяло на представите ни за по-добър и по-устойчив живот, точно както и добрата храна. Докато опитваме екзотични вкусове от близки и далечни дестинации и си представяме, че не сме точно на Женския пазар, а някъде другаде, ще можем да помечтаем и за това как да стигнем до това другаде. Ще видим на живо новото BMW i3s, а някой от гостите на фестивала, ще може да спечели цял уикенд с този уникален автомобил, ако се регистрира на страницата за участие в играта.

Така че не пропускайте да минете през щанда на BMW и да научите повече за новото i3s - спортен автомобил без емисии, с впечатляващо ускорение за 6,9 секунди от 0 до 100 км/ч. и 184 к.с..

Сканирайте QR кода, който ще видите върху автомобила и попълнете формата за регистрация. Един от регистрираните ще спечели уикенд с BMW i3s в периода 22.06-25.06.

Готови ли сте за електрически спринт?

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: