С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Светът на Мария

Светът на Мария
03 Юни 2019, 17:10
Share Tweet Pin it Share
  Bon Appétit кетъринг от "Светът на Мария" е социално предприятие, което осигурява обучение на млади хора с интелектуални затруднения за развитие на професионални умения, свързани с приготвянето на храна, обслужване и осигуряване на кетъринг за различни поводи и събития.Bon Appétit от "Светът на Мария" предлага кетъринг услуги за различен формат семинари, работни закуски, обеди или вечери, кафе паузи, коктейли, корпоративни партита и други.Приходите от кетъринг услугата се инвестират в бъдещото ѝ усъвършенстване и в професионално развитие и обучение на хора с интелектуални затруднения в кулинарни умения.Възползвайте се от нашите професионални кетъринг услуги и обслужване на конкурентни цени!Вашата поръчка за кетъринг ще даде възможност на младите хора с интелектуални затруднения от Дневен център "Светове" не само да изработят избраните от Вас ястия, но и да се включат в сервирането им и представят в реална работна среда придобитите трудови и социални умения.Следете ни последните новости във Facebook »Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »Купете билет онлайн от тук
1/3 снимки в галерията Bon Appétit кетъринг от "Светът на Мария" е социално предприятие, което осигурява обучение на млади хора с интелектуални затруднения за развитие на професионални умения, свързани с приготвянето на храна, обслужване и осигуряване на кетъринг за различни поводи и събития.

Bon Appétit от "Светът на Мария" предлага кетъринг услуги за различен формат семинари, работни закуски, обеди или вечери, кафе паузи, коктейли, корпоративни партита и други.

Приходите от кетъринг услугата се инвестират в бъдещото ѝ усъвършенстване и в професионално развитие и обучение на хора с интелектуални затруднения в кулинарни умения.

Възползвайте се от нашите професионални кетъринг услуги и обслужване на конкурентни цени!

Вашата поръчка за кетъринг ще даде възможност на младите хора с интелектуални затруднения от Дневен център "Светове" не само да изработят избраните от Вас ястия, но и да се включат в сервирането им и представят в реална работна среда придобитите трудови и социални умения.
Следете ни последните новости във Facebook »

Всичко за Bacchus StrEAT Fest вижте тук. »

Купете билет онлайн от тук